Obavijesti

News

Komentari 258

Zbog bivše djevojke? Mladiću (15) stariji kolega smrskao lice

Zbog bivše djevojke? Mladiću (15) stariji kolega smrskao lice
3

Od početka školske godine sjedi s djevojkom, bivšom curom svog napadača. Tako ih je razmjestila razrednica, kaže majka mladića kojem su ugradili titanske pločice

VIDEO

Tinejdžer V. C. (15) već treći dan leži u zagrebačkom KBC-u Dubrava s teškim potresom mozga, potpuno smrskanom jagodičnom kosti i kosti oko oka. Njega je u utorak navečer ispred Graditeljske tehničke škole u Zagrebu pretukao njegov godinu dana stariji školski kolega, i to za vrijeme malog odmora. Navodno je razlog za napad bila ljubomora.

- Naš sin od početka školske godine sjedi s djevojkom, bivšom curom svog napadača. To nije bio njegov izbor, tako ih je razmjestila razrednica, međutim M. P. K. vjerojatno je mislio da između njih postoji neka veza, a naš sin ima curu – ispričala je Večernjem listu majka pretučenog učenika. 

Dječaku liječnici ugradili titanske pločice u lice

O kako brutalnom napadu se radi najbolje govori činjenica da su mu liječnici ugradili titanske pločice u lice jer su mu kosti bile potpuno smrskane. Dječakovi roditelji kažu da njih to ne čudi, s obzirom da napadač trenira boks. 

Jasna Fabijanić, ravnateljica škole, rekla je samo da je slučaj vrlo ozbiljan, te da se njime bavi po službenoj dužnosti, a policija vodi slučaj. Zanimljivo, ravnateljica nije obavijestila roditelje o incidentu, već su za njega saznali od policajca koji ima je došao na kućni prag obavijestiti ih da im je sin u bolnici. 

Medicinska sestra u Domu zdravlja  im odbila pomoći?

– Razočarani smo svime što se dogodilo. Nakon što je M. P. K. nokautirao V.C., odšetao je dalje na nastavu, dok su prijatelji moga sina odveli preko puta škole, u Dom zdravlja u Sigetu. Međutim, tamo su mu odbili pomoći. Medicinska sestra do koje su došli rekla im je neka netko od njih nazove Hitnu pomoć jer ona ozlijeđenom dječaku ne može pomoći – rekla je mama Valentina kojeg su prijatelji potom vratili na parkiralište škole i pozvali Hitnu pomoć koja je došla ubrzo nakon toga, kao i policija. 

PU zagrebačka potvrdila je incident i rekla kako je postupak još u tijeku. 

Djevojka je pala razred i završila u tom razredu

Inače, djevojka zbog koje je napadač pretukao mladića, godinu dana je starija od pretučenog,  te je završila u njegovu razredu nakon što je pala prvi razred prošle godine. Ne zna se u kakvoj  i kako dugoj vezi bili ona i M. P. K.

Napadačeva majka nazvala i u suzama se ispričavala

Majka pretučenog mladića ispričala je kako je dobila poziv uplakane samohrane napadačeve majke koja joj je rekla da joj je strašno žao zbog svega što se dogodilo. 

Medicinska sestra: Već su otišli dok sam ja zvala doktoricu 

Prozvana medicinska sestra koja navodno nije pomogla dječacima u Domu zdravlja obratila se priopćenjem u kojem tvrdi da je učinila sve što je mogla. 

- Dana 19. 2. 2013. godine između 18 i 19 sati u očnu ordinaciju Poliklinike koja se nalazi u sklopu Doma zdravlja Siget, došla su 4 dječaka stara oko 15-ak godina i tražila su pregled. Na upit što se dogodilo, odgovorili su mi da je jedan od njih dobio šakom u oko i pokazali na njega. 

Pogledala sam dječaka koji mi je pokazao predio lijevog obraza na kojem se vidjelo manje udubljenje ispod oka (zigomatična kost) bez krvi ili ogrebotine. Za to vrijeme doktorica je imala pacijenta. Odmah sam im rekla da trebaju ići u bolnicu jer je to slučaj koji iziskuje rendgen i moguću hospitalizaciju, što znam iz svojeg 16-godišnjeg bolničkog rada na internoj neurologiji i pedijatriji. 

Kako se radi o maloljetnoj osobi, odmah sam zatražila broj telefona od roditelja dječaka, ali mi ga nisu dali. Vidjela sam da se boje, pa sam zatražila broj telefona bilo čijeg roditelja, ali mi ni to nisu dali. Tražili su me broj Hitne koji sam rekla i koji je jedan od dječaka ukucao u svoj mobitel. 

Rekla sam im da sjednu u čekaonicu i otišla sam u ordinaciju po doktoricu. Kad sam se vratila u čekaonicu, njih više nije bilo, što mogu potvrditi dva pacijenta koja su u to vrijeme u čekaonica čekala na pregled -  napisala je medicinska sestra za Danas.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 258
VIDEO

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb
UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi