Obavijesti

News

Komentari 158

Glumac (51) ostao bez obitelji zbog braka s djevojčicom (16)

Glumac (51) ostao bez obitelji zbog braka s djevojčicom (16)
7

Doug Hutchinson, glumac iz Zelene milje, mislio je da Courtney ima 20 godina, no dok je doznao istinu, već je bio zaljubljen. Javnost i njegova obitelj su zgroženi

VIDEO

Vjenčanje 51-godišnjeg Douga Hutchinsona i 35 godina mlađe Courtney Stodden šokiralo je javnost. Bivša pobjednica lokalnog izbora za Miss Universe, obećavajuća glumica i pjevačica, ispisala se iz srednje škole jer su ju djeca zlostavljala zbog njene ljepote, nikad nije ni vozila auto, a Doug joj je kaže prvi 'pravi' dečko. Doug je također glumac, najbolje poznat po ulozi nasilnog zatvorskog čuvara u filmu 'Zelena milja' nominiranom za Oscara. Kaže da je Courtney upoznao dok je bio na dnu, nakon dva razvoda i dok se borio sa alkoholizmom. 

- Način na koji smo se upoznali je uistinu divan. Moja mama se brine za moju karijeru. Prijateljica joj je rekla da Doug vodi radionicu za glumu, a ja sam se jako zanimala za glumu. Koji je bolji način nego se tako povezati?, rekla je Courtney u emisiju Good Morning America. Počeli su se dopisivati mailom, ispočetka strogo poslovno, no ubrzo su se zbližili. On je bio u Hollywoodu, a ona u Washingtonu. Glumac je Cortney vidio samo na fotografijama na njenoj web-stranici i činila mu se kao netko u 20-im godinama. Doznavši da ima samo 16, kaže da mu se svijet okrenuo naglavačke. 

- Nisam htio otići, no definitivno se u mom srcu vodila borba jer sam se već počeo zaljubljivati u nju, rekao je glumac i dodao da su se četiri mjeseca dopisivali i zbližavali na dubljoj, duhovnoj razini bez smetnji fizičkih aspekata. Kad je shvatio da postaje ozbiljno nazvao je njene roditelje i dobio blagoslov za vezu. Upravo je Courtneyina mama i predložila brak napomenuvši im da država dozvoljava udaju 16-godišnjakinja uz pristanak roditelja, dok bi vezom s Courtney Doug kršio zakon. Tada je glumac doletio u Washington i prvi put uživo vidio Courtney te ju zaprosio. Vjenčali su se u svibnju u Las Vegasu, a mladenku je do oltara ispratio tata koji je četiri godine mlađi od svog zeta. 

- Bila sam djevica. Znala sam, ako to sačuvam, da ću biti blagoslovljena divnim darom. I Bog me je blagoslovio srodnom dušom. Jako sam zahvalna na tome, kaže Courtney koja je velika kršćanka. Oboje se slažu da je Courtney zrela kao 36-godišnjakinja, a Doug mladog duha poput 21-godišnjaka. Iako se oni smatraju sasvim normalnim mladencima, javnost ih razapinje skupa s njegovim roditeljima. Njeni roditelji počeli su primati prijetnje smrću, Douga je napustio agent, brat i majka više ne pričaju s njime. Znali su, kažu, što ih čeka i to ih je još više zbližilo. Sada razmišljaju o obitelji i eventualno reality showu, javlja ABC News. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 158
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

Uvjet Domovinskog pokreta je i dizanje plaća ministrima. Radić: Strijeljajte me, ali to ću provesti
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Uvjet Domovinskog pokreta je i dizanje plaća ministrima. Radić: Strijeljajte me, ali to ću provesti

Čelnik Domovinskog pokreta nam je potvrdio i da je spreman ući u Vladu i raditi bez plaće jer mu novac ne treba, ali svima ostalima bi plaće znatno porasle: Ne možemo dobiti kvalitetne ljude u vladu s ovakvim plaćama...
Milorad Pupovac: I Pavelić je imao svoje Srbe. Od Pavelićevih Srba Srbima nije bilo bolje...
'PLENKOVIĆ NIJE IMAO IZBORA'

Milorad Pupovac: I Pavelić je imao svoje Srbe. Od Pavelićevih Srba Srbima nije bilo bolje...

Naveo je da je DP je dobio glasove na antisrpskoj kampanji, a oformio se antićiriličnoj kampanji. Ipak, navodi da nisu oni spriječili da SDSS bude dio vladajuće većine...