News

Komentari 5

Zbog dimnjaka planuo stan u Voćinu, mladić lakše ozlijeđen

Zbog dimnjaka planuo stan u Voćinu, mladić lakše ozlijeđen

Brzom akcijom vatrogasaca iz Voćina i Slatine vatra je ugašena, pa je izostala veća materijalna šteta, a prilikom gašenja požara lakše je ozlijeđen Antun G. (20)

U stambenoj zgradi nedaleko tvornice lameliranih drvenih konstrukcija u Voćinu je oko 17.30 sati izbio požar. Brzom akcijom vatrogasaca iz Voćina i Slatine vatra je ugašena, pa je izostala veća materijalna šteta, a prilikom gašenja požara lakše je ozlijeđen Antun G. (20) koji je, zbog poteškoća s disanjem, zadržan na liječenju u Općoj bolnici Virovitica.

- Zgrada je stara, pa je upitno u kakvom su stanju dimovodne instalacije u kojima se i pojavio požar. Iz dijela dimnjaka odlomila se opeka te je, kroz nastalu rupu, u prostoriju na drveni pod ispala žar iz dimnjaka. Sve je planulo u trenu - kažu susjedi koji su pokušali sami ugasiti vatru. 

Kada im to, zbog obilnog dima, nije uspjelo, nekoliko minuta poslije pozvali su u pomoć vatrogasce koji su do 19,30 u potpunosti ugasili požar i zaustavili širenje vatre na susjedne stanove. Nakon policijskog očevida i kriminalističkog istraživanja znat će se i službena verzija o uzrocima i posljedicama požara.

Najčitaniji članci