Obavijesti

News

Komentari 105

Zbog djevojke izumio grudnjak koji vibrira i povećava grudi?

Zbog djevojke izumio grudnjak koji vibrira i povećava grudi?
1

Jedna od žena koja je testirala grudnjak u Miamiju kazala je da su joj grudi porasle s veličine B na veličinu C nakon što ga je nosila 7 dana po 15 minuta svaki dan

VIDEO

Jelena Sabić (24), djevojka Milana Milića (30) iz Srbije, kazala mu je kako bi htjela veće grudi. Milan se bacio na istraživanje kako ih povećati bez operacije te je izumio grudnjak koji ih navodno povećava vibracijama.

Milan, bivši student inženjerstva, svoj izum je nazvao e-grudnjak, a trenutačno ga testiraju žene u Americi. Jedna od žena koja je testirala grudnjak u Miamiju kazala je da su joj grudi porasle s veličine B na veličinu C nakon što ga je nosila tjedan dana po 15 minuta svaki dan. Dr. Michael Salzheaur, plastični kirurg u Miamiju, potvrdio je da su grudi Sabrine Molinar porasle nakon nošenja Milanova izuma. Uz žene u Miamiju, e-grudnjakom oduševljena je i Milanova djevojka Jelena, koja ga je prva testirala.

- Mislili smo da će trebati više vremena, ali grudi su joj porasle za samo sedam dana - kazao je Milan. Nada se da će se njegov izum naći u prodaji sljedeće godine, ali još uvijek nije odlučio koliko će koštati.

Nije želio otkriti detalje svog izuma prije nego što bude službeno pušten u prodaju, ali e-grudnjak radi tako da vibracije tjeraju krv do grudi i poboljšavaju cirkulaciju.

Milan tvrdi da je nošenje ovakvoga grudnjaka potpuno zdravo, nije bolno te da ne postoji nikakvo štetno zračenje.

Dr. Duje D. Ostojić iz ordinacije za estetsku kirurgiju u Zagrebu kaže da ovaj grudnjak trajno ne povećava veličinu grudi.

- Taj grudnjak vjerojatno stvara negativni tlak i može rastegnuti kožu. Može povećati grudi ali to nije trajno te se to radi kod pripreme za operaciju gdje se umeću implantanti - kazao nam je dr. Duje D. Ostojić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...