Obavijesti

News

Komentari 10

Zbog sumnji da je ubio ženu uhitili su vlasnika Tetra Paka

Zbog sumnji da je ubio ženu uhitili su vlasnika Tetra Paka
1

London: Milijardera Hansa Kristiana Rausinga prvo su uhitili zbog posjedovanja droge, a kasnije, nakon pronalaska tijela njegove supruge, i zbog ubojstva

VIDEO

Nasljednik Tetra Paka, milijarder Hans Kristian Rausing, uhićen je u petak u Londonu zbog sumnji da je ubio suprugu Evu Rausing (48). Policija ga još ne može ispitivati jer je na liječenju od alkoholizma. 

Rausing je prvi put uhićen zbog optužbi povezanih s drogom, a kasnije je, nakon pronalaska tijela njegove supruge, uhićen zbog ubojstva, piše Daily Mail

Prije otkrivanja tijela žena je bila mrtva možda i tjedan dana. Odmah na početku istrage Rausing je osigurao veliki braniteljski tim. Policija je milijardera uhitila u ponedjeljak. Zbog sumnji da vozi pod utjecajem droge i alkohola zaustavili su ga u Wandsworthu. Nakon uhićenja pretražili su mu automobil, a odobren je i pretres njegove kuće tijekom kojeg je pronađeno tijelo žene koja je kasnije identificirana kao Eva Louise Rausing. 

Policija ispituje članove njihova osoblja i pregledava nadzorne snimke kako bi pokušali utvrditi kada je žena posljednji put viđena živa. 

Par je bio poznat po svojoj ovisnosti o drogama, a Evina majka otkrila je da se njezina kćer malo prije smrti vratila iz SAD-a s rehabilitacije, nakon što joj se suprug nije uspio pridružiti kako su planirali. Htjela je i njega nagovoriti na liječenje. Ona vjeruje da je njezina kćer, koja je imala ugrađen pacemaker, umrla od srčanih problema koji su se aktivirali nakon vožnje avionom. Tijekom emocionalnog intervjua u četvrtak rekla je da je suprug njezine kćeri oslobođen optužbi za ubojstvo. 

Pregledom još nije utvrđen točan uzrok smrti, a policija još čeka nalaze toksikološkog i drugih testova. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...