Obavijesti

News

Komentari 179

Zbog ubojstva 13 vojnika: Mihajlo Hrastov ide u zatvor

Zbog ubojstva 13 vojnika: Mihajlo Hrastov ide u zatvor
1

Hrvatski policijski specijalac iz 1991. Mihajlo Hrastov u srijedu se javio u Centar za dijagnostiku zatvora u Remetincu na izvršenje četverogodišnje kazne za ubojstvo...

VIDEO

Mihajlo Hrastov u srijedu se mora javiti u zatvor na odsluženje ostatka kazne od četiri godine koliko mu je dosudio Vrhovni sud  zbog ubojstva 13 neprijateljskih vojnika 1991. godine na Koranskom mostu u Karlovcu. 

Iako je na odsluženje trebao ići još u siječnju tada je odgođeno, no temeljem rješenja suca izvršenja Županijskog suda u Karlovcu Hrastov se danas mora odazvati na odsluženje kazne. 

Rješenjem suca izvršenja Županijskog suda u Karlovcu osuđeni Mihajlo Hrastov pozvan je javiti se u Centar za dijagnostiku u Zagrebu, 6. travnja 2016.

Osuđenik je upućen na izdržavanje kazne zatvora u trajanju četiri godine, a u tu kaznu uračunato mu je vrijeme provedeno u pritvoru i na izdržavanju kazne zatvora u trajanju dvije godine jednog mjeseca i petnaest dana. – priopćila je Jasna Radman, glasnogovornica Županijskog suda u Karlovcu.   
Hrastovu se sudilo više od 21 godine, tri puta je bio oslobođen optužbi na Županijskom sudu u Karlovcu, no one su poništene i suđeno mu je pred Vrhovnim sudom koji ga je osudio na četiri godine zatvora. 

Njegov branitelj zatražit će uvjetni otpust s obzirom da je Hrastov odslužio više od polovine kazne.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 179
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.