Obavijesti

News

Komentari 65

Zbog vojnika Bali-bega žene ne propuštaju tursku hit seriju

Zbog vojnika Bali-bega žene ne propuštaju tursku hit seriju
10

Prije glume bavio se manekenstvom. Šira publika upoznala ga je u seriji 'Sulejman Veličanstveni'. Zbog njega su brkovi u Turskoj opet postali popularni

VIDEO

Čim se počeo pojavljivati u popularnoj seriji 'Sulejman Veličanstveni' Burak Özçivit postao je miljenik ženskog dijela publike. Markantni glumac u seriji je utjelovio odvažnog vojnika Bali-Bega Malkočoglua. 

- Nisam znao što ću glumiti kad sam dobio poziv producenata da dođem u seriju, ali me moj lik brzo osvojio. Pouzdan je, hrabar i zaljubljen, što ga čini jako sličnim meni - izjavio je 28-godišnji Burak u jednom intervjuu. 

Brkovi: Da ili ne?

Brkovi koje glumac ima u seriji došli su u prvi plan, a na temelju svog izgleda dobiva različite komentare. Bez brkova Burak je potpuno neprepoznatljiv, iako mnoge njegove obožavateljice komentiraju da im je jednako zgodan i s njima i bez njih. Zbog njega žene po Turskoj kao ukras na torbicama ili privjesak nose brkove. 

- Znam da su moji brkovi toliko popularni da su ih zavoljele i žene koje ih inače ne simpatiziraju, što mi je jako drago. U turskom narodu oni predstavljaju značajan simbol -izjavio je glumac jednom prilikom. 

Prije nego što se uopće počeo baviti glumom, bio je maneken i imao je vrlo uspješnu karijeru što i pokazuje titula kojom se okitio 2005. godine. Tada je proglašen najboljim turskim modelom. U svijet glume ušao je 2006. godine, a od onda je odigrao nekoliko glavnih uloga u turskim serijama. Snimio je samo jedan film, 'Musallat'. 

- Nikada nisam rekao da želim biti glumac. Karijeru sam počeo kao model, a poslije su mi se otvorila glumačka vrata. Htio sam vidjeti mogu li ja to. Poslije sam shvatio da ovo nije posao u kojem se tumače samo lijepe uloge. Važno je zadobiti povjerenje gledatelja, ali i shvatiti koji je vaš cilj. To sam shvatio nakon što sam počeo glumiti - izjavio je Burak u intervjuu za RTL televiziju. 

Djevojka ga zatekla u krevetu s muškarcem

Iako mami uzdahe žena, o njegovoj navodnoj ljubavi prema muškarcima donedavno je brujila cijela Turska. Njegova bivša djevojka navodno ga je zatekla u krevetu s muškarcem što je razbuktalo nagađanja da je slavni Turčin homoseksualac. On se branio pod izlikom da se sa spomenutim muškarcem samo hrvao, ali joj nije znao objasniti zašto su pritom skinuli donje rublje. Ona ga je odmah ostavila.

'U ljubavi dajem cijeloga sebe i uživam dok traje'

Ulogom u 'Sulejmanu Veličanstvenom' navodno se pokušavao riješiti tračeva, a nedavno je objavio i da ima u planu oženiti svoju sadašnju djevojku Ceylan Capa (25), kćer poznate turske dizajnerice. Iako par napise o svadbi nije ni potvrdio ni opovrgnuo njihov prijatelj ih je odao u jednoj televizijskoj emisiji. Rekao je kako se planiraju vjenčati u siječnju sljedeće godine. Par je u vezi nešto manje od godinu dana. 

- U ljubavi nisam dramatičan ni ljubomoran, ali ne podnosim ni tuđu ljubomoru. Dajem cijeloga sebe i uživam dok traje – istaknuo je glumac u jednom intervjuu.

Ni tračevi o homoseksualnosti nisu umanjili njegovu muževnost u očima žena koje sa zanimanjem prate seriju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
'Imamo 76 ruku i bez zastupnika manjina': Tko je misteriozni žeton u slagalici nove Vlade?
DOGOVORILI SU VLADU?

'Imamo 76 ruku i bez zastupnika manjina': Tko je misteriozni žeton u slagalici nove Vlade?

Plus+ Domovinski pokret i HDZ s Vesnom Vučemilović imaju 75 ruku. Fali im jedna bez manjina. IZ DP-a tvrde da imaju i tu ruku