Obavijesti

News

Komentari 349

Žele popraviti imidž: HDZ u potrazi za stranom agencijom

Žele popraviti imidž: HDZ u potrazi za stranom agencijom
4

Tomislav Karamarko odlučio je uzeti stranu PR agenciju koja će HDZ-u u ovih mjesec dana “peglati” imidž. Šef HDZ-a obavio je razgovore s tri strane agencije

VIDEO

Tomislav Karamarko, šef HDZ-a, provodi besane noći pokušavajući naći načina kako spasiti pobjedu koja mu je lagano počela kliziti iz ruku. Čak je i Zoran Milanović, njegov najveći suparnik, priznao da je HDZ u prednosti, ali da će ih SDP sustići. Promašaji HDZ-a u pretkampanji koji su bili itekako vidljivi (a svjesni su ih i u stranci) probudili su u Tomislavu Karamarku onaj dalmatinski “dišpet”, lupio je šakom o stol pred suradnicima i rekao: “Ovako dalje nećemo. Imamo pobjedu u rukama i neću dopustiti da nam isklizne”. I napokon, (navodno na radost mnogih članova stranke), odlučio je uzeti stranu PR agenciju koja će HDZ-u u ovih mjesec dana “peglati” imidž.

- Bilo je dramatično u HDZ-u posljednjih dana. Radimo, imamo programe za razliku od SDP-a, a u javnosti se stvorila slika da su milanovićevci ušli u kampanju s prednošću - požalio se jedan visokopozicionirani HDZ-ovac koji je - priznaje - molio Boga da Karamarko presječe i angažira nekoga izvana da stranci radi komunikacijsku strategiju. Molitve su mu se, čini se, ostvarile i HDZ bi ovih dana trebao predstaviti svog Alexa Brauna.

Iako za sad još nije odlučeno koja će se od triju agencija suprostaviti SDP-ovu Amerikancu, Express ekskluzivno doznaje kako je šef stranke zajedno s ljudima od povjerenja obavio razgovore s tri agencije - američkom, njemačkom i belgijskom. 

>>> Više pročitajte u novom broju Expressa...

Zaokret u kampanji

Nakon "afere Prnjavor" kad je otkriveno da HDZ-ov izborni slogan 5+ Hrvatska neobično nalikuje na onaj s kojim je na izbore u Republici Srpskoj lani izašao profesor Mile Vasić iz Prnjavora, HDZ priprema zaokret.

Želim Hrvatsku – jedan je od naziva pod kojim bi se mogao odvijati nastavak HDZ-ove predizborne kampanje. Kampanja "Želim Hrvatsku" vidljiva je na internet stranici www.zelimhrvatsku.com na kojoj titra natpis “Želim motivacijsku Hrvatsku”.

www.zelimhrvatsku.com

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 349
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'
HOROR U VRAPČU

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'

Nesretnu ženu napao je u subotu u jutarnjim satima u domu na zapadu Zagreba. Uhićen je, a o motivima policija zasad ne želi spekulirati
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)