Obavijesti

News

Komentari 0

Želite izluditi šefa i kolege? CIA ima savršenih 9 savjeta

Želite izluditi šefa i kolege? CIA ima savršenih 9 savjeta
1

CIA je savjete izradila za svoje špijune na terenu koji imaju zadatak uništiti kompanije u koje su infiltrirani. Ovi savjeti za sabotažu sigurno su vam poznati

VIDEO

Ako vas dosta kolega na poslu živcira i smatrate ih nesposobnima, moglo bi biti da rade za CIA-u. Dobro, možda ne baš za CIA-u, ali prema tajnom dokumentu kojeg je CIA nedavno objavila, a koji se zove "Jednostavan vodič za sabotažu na terenu: Strateške službe" neki  se ponašaju upravo onako kako američka tajna služba savjetuje, piše Independent.

Taj dokument naime sadrži savjete za njihove špijune kako da unište tvrtke u koje su infiltrirani, a oni nevjerojatno podsjećaju na ponašanje pojedinaca u raznim tvrtkama u kojima nema špijuna i koje sasvim sigurno nisu pitale CIA-u za savjet kako rasturiti firmu.

Ovo su savjeti za sabotažu i sigurno vam je sve ovo jako dobro poznato.

1. Kad god je moguće, sve poslove upućujte komisijama na “daljnje proučavanje i razmatranje”. Pokušajte formirat što je moguće veće komisije sa ne manje od pet članova. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

2. Potežite nebitne teme što češće možete. 

3. Pravite se da ste pogrešno shvatili upute što trebate raditi. Postavite bezbroj pitanja i uključite se u duge prepiske o uputama koje "ne razumijete". Žalite se na njih kad god možete.

4. Cjepidlačite o preciznoj upotrebi riječi u komunikaciji i izveštajima. 

5. Budite nerazumni i zahtjevajte od vaših kolega da budu "razumni". Izbjegavajte rasprave koje vas mogu uvaliti u nevolje ili vas osramotiti pred svima. 

6. Nemojte naručivati nove materijale za rad, sve dok vam postojeće zalihe ne budu gotovo potpuno iscrpljene. Tako će i najmanje odlaganje ispunjenja vašeg zahtjeva značiti da je rad u potpunosti onemogućen. 

7. Kako biste smanjili motivaciju zaposlenih, a time i produktivnost, budite ljubazni prema najgorim zaposlenicima i unaprijedite ih iako to ne zaslužuju. Diskriminirajte efikasne i dobre djelatnike i žalite se na njihov rad. 

8. Popunjavajte formulare nečitko, tako da se posao mora ponovno obavljati; pravite greške ili preskačite obavezna polja. 

9. Širite uznemirujuće glasine i tračeve tako da zvuče kao "insajderska" dojava.

Cijeli tekst pročitajte u Expressu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.