Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Željko je izdahnuo pred očima obitelji: 'A što da vam kažem...'

Dok je nesretni Željko traktorom prelazio prugu na prijelazu bez brklje, Golo Brdo, naišao je putnički vlak Podravka iz smjera Đurđevca, koji je traktor odbacio u polje

33 komentara

Željko je nebrojno puta prošao preko tog prijelaza i u utorak je oko 18.30 sati došao biciklom iz polja i sjeo na traktor kako bi se vratio natrag i deset minuta kasnije stradao. Ne znam što da kažem. Užasna tragedija. Čim smo čuli da je vlak naletio na njegov traktor, sin i ja smo došli do njega. Još je davao znakove života i ubrzo je podlegao ozljedama, kazala nam je Josipa Đurđević, supruga preminulog Željka iz Podgorja nadomak Virovitici.

'SVI SU POPADALI' Vlak udario u traktor pokraj Virovitice: Poginuo muškarac

Dok je nesretni Željko traktorom prelazio prugu na prijelazu bez brklje, Golo Brdo, naišao je putnički vlak Podravka iz smjera Đurđevca, koji je traktor odbacio u polje.

Unatoč svim nastojanjima da se spriječi najgore, nesretni otac tri odrasla sina i četvero unučadi, podlegao je teškim ozljedama i preminuo pred očima šokiranih članova obitelji.

Nesretni je čovjek nedavno navršio 63 godine života i na najsuroviji način izgubio život na prijelazu kojeg je, kako kažu znalci, stotinama puta prelazio.

Možda vas zanima i ovo:
Message