Obavijesti

News

Komentari 39

Željko Kerum izlazi na izbore: 'Želim najbolje za Dalmaciju'

Željko Kerum izlazi na izbore: 'Želim najbolje za Dalmaciju'
1

Ja 12 godina postojim, ja sam s ljudima s narodom i narod mene bira. Narod mene zove i kaže: 'Kerume, Žele, idemo!' Idemo, mi ćemo dobit, mi smo Dalmatinci, rekao je Kerum

VIDEO

Željko Kerum najavio je da će sa svojom strankom Hrvatska građanska stranka izaći na parlamentarne izbore jer su "Most i Živi zid pri kraju".

- Nemaju oni više neke mogućnosti, tržište koje su oni zauzeli je prazno. Smatram da imamo mogućnost postići dobre rezultate, a s druge strane kandidati dviju najjačih stranaka - HDZ-a i SDP-a - nisu neki kandidati u 9. i 10. izbornoj jedinici da bi mogli postići bolje rezultate od mene i mog HGS-a. Mislim da imam velike šanse ući u Sabor - smatra Kerum.

POGLEDAJTE VIDEO: Susjedi Fani Horvat o Kerumu 

Pokretanje videa...

01:27

Smatra i da se HDZ loše suprotstavio Miroslavu Škori. 

- On ide na soluciju kao da je on desno orijentiran, ali ja se s tim ne bi složio. On nema s tim veze. Tako da mislim da on u 9. i 10. jedinici neće uopće prijeći prag i tu ćemo moja stranka i ja poremetiti planove HDZ-u jer je slično biračko tijelo - rekao je Kerum za Novu TV.

Poručio je kako će surađivati s onime kome predsjednik da mandat za slaganje Vlade i da mu nije bitno hoće li to biti HDZ ili SDP. 

- Meni je bitno da doprinesem Splitu i Dalmaciji, da napravimo infrastrukturu koja je potrebna gradu Splitu - rekao je. 

Kerum bagerist: Kad on ziđa nikakva bomba to ne satare...
Kerum bagerist: Kad on ziđa  nikakva bomba to ne satare...

Kaže kako je on "čovjek iz naroda" i da se može poistovjetiti sa svima te da se ni od koga ne razlikuje. Jedna od stvari koju će tražiti, ako osvoji dovoljno glasova na izborima, je i da se Ministarstvo turizma prebaci u Split. 

- Ja 12 godina postojim, ja sam s ljudima s narodom i narod mene bira. Narod mene zove i kaže: 'Kerume, Žele, idemo!' Idemo, mi ćemo dobit, mi smo Dalmatinci, sad zastupamo Dalmaciju, ovo je interes Dalmacije. Znači Kerum je u Saboru, Dalmatinac u saboru, Dalmatinac nosi lančić oko vrata. Mi smo Dalmacija i mi moramo zastupati naše interese - ističe bivši splitski gradonačelnik. Kaže da on može doći gdje god, ali zna tko je i što je.

- Nisam odustao od svoga niti ću odustati, za razliku od kolega koji su došli u Sabor i zaboravili odakle su - kaže. Na pitanje hoće li ga na izborima sputavati brojne afere koje se povezuju uz njega, Kerum kaže:

Kerum: 'Vila je na prodaju, ali ne i kupus, raštika i salata...'
Kerum: 'Vila je na prodaju, ali ne i kupus, raštika i salata...'

- Da, da, moja sestra i ja smo u Saboru uprihodovali nekih 10 milijuna kuna. Znate gdje je to završilo? Kod splitskih penzionera. To je Kerum dao i nitko drugi. Zašto to ne da HDZ, SDP?

Dodao je da je njegov slogan – ja mogu sve.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk