Obavijesti

News

Komentari 32

Želučana premosnica joj je izgladnila i ubila bebu u utrobi

Želučana premosnica joj je izgladnila i ubila bebu u utrobi
1

Pretila Britanka Holly Emms (25) išla je na ugradnju želučane premosnice dok je bila u četvrtom tjednu trudnoće. Beba je bila izgladnjela, rodila se prerano i umrla

VIDEO

Pretila Britanka Holly Emms (25) otišla je na operaciju ugradnje želučane premosnice nakon što su je liječnici upozorili da bi ju njenih 115 kilograma moglo ubiti. Na žalost, Holly nije znala da je trudna četiri tjedna. U prva četiri mjeseca nakon operacije izgubila je 57 kilograma, no njena beba Juli je istovremeno umirala od gladi u utrobi. Rođena je 15 tjedana prerano sa samo 861 gramom te nije uspjela preživjeti. 

- Čula sam je kako plače kad se rodila, što je bilo predivno, no onda su je odnijeli i stavili u inkubator. Bila je tako sitna i savršena, kao anđeo. Kad su mi rekli da će joj ugasiti aparate za održavanje na životu, dali su mi da ju držim. Držala sam svoju curicu i umrla mi je u naručju. Tuga me je shrvala. Liječnici su rekli da je Julie umrla zbog mog pretjeranog gubitka kilaže. Bilo mi je to užasno čuti i sada s tim saznanjem moram živjeti. Mislim da svim ženama prije bilo kakve operacije treba dati test za trudnoću i želim pozvati sve žene da se same testiraju - rekla je Holly za Daily Mail. 

Holly je pila kontracepcijske pilule i nije planirala drugo dijete. Čudo je što je beba uopće preživjela generalnu anesteziju i operaciju. Nakon šest tjedana Holly se počela brinuti jer još uvijek nije mogla normalno jesti, a pozlilo bi joj i po osam puta dnevno. Otišla je liječniku i doznala da je u 10-om tjednu trudnoće. Poslali su ju u bolnicu, no iako beba nije dobivala dovoljno hranjivih tvari, nisu mogli ponovno operirati Holly jer je bila preslaba. 

Sljedećih mjeseci stalno se vraćala u bolnicu da bi curicu rodila 13. svibnja. Bijesna je, kaže, na liječnike i sebe što im nije palo na pamet da obave test za trudnoću. 

- Voljela bih da sam se sjetila, jer tada ne bih išla na operaciju - kaže Holly koja sada ima manje od 57 kilograma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.