News

Komentari 6

Žena (26) pala s 12. kata u bazen i preživjela pa je priveli

Žena (26) pala s 12. kata u bazen i preživjela pa je priveli

Zhou Zhi Hui svađala se sa stanodavcem i pokušala pobjeći od njega. Prešla je ogradu na balkonu i pokušala se spustiti kat niže. Tada ju je uhvatila panika...

Kineskinja Zhou Zhi Hui (26), bježeći od svađe sa stanodavcem u Singapuru, pala je s 12. kata u bazen na drugom katu i preživjela. Pala je s balkona od 40 metara u petak ujutro po lokalnom vremenu. Na sebi je imala spavaćicu, a u ruci torbicu. Prošla je na sreću s lakšim ozljedama. Međutim, nakon toga uhitila ju je policija zbog pokušaja samoubojstva koje je u Singapuru protuzakonito. Pustili su je uz jamčevinu. 

The Straits Times izvještava kako se pokušavala spustiti preko balkona na kat niže i nikada nije ni pomišljala o samoubojstvu. Međutim, policija tvrdi kako je za vrijeme svađe prijetila da će skočiti. Zhou je spakirala svoje stvari i čekala pravi trenutak da se spusti. Našavši se s druge strane ograde, ulovila ju je panika i zvala je u pomoć. Stanodavac ju je pokušao povući, ali mu je njezina ruka kliznula iz njegove. 

Zhou je došla u Singapur prošli mjesec i radila je kao hostesa na televiziji KTV. Dijelila je stan sa sedam ili osam žena, koje su se jedna po jedna iseljavale.

Najčitaniji članci