Obavijesti

News

Komentari 161

Žena saznala za drugu: Nakon "ledenog izazova", hladan tuš

Žena saznala za drugu: Nakon "ledenog izazova", hladan tuš
3

Andrew O'Clee lagao je supruzi da je u programu zaštite svjedoka i da mora otići. Oženio je drugu. Supruga ga je otkrila nakon što ga je vidjela u "ledenom izazovu"

VIDEO

Birtanac Andrew O'Clee (36) lagao je supruzi da je u programu zaštite svjedoka dok ju je varao s drugom. Njegov drugi, tajni brak otkriven je zbog Facebooka i 'ledenog izazova'.

Andrew je prvu suprugu Michelle Agbulos upoznao 2000. godine i vjenčali su se osam godina kasnije. Dok su pokušavali zajedno dobiti dijete, Andrew je počeo vezu s drugom ženom. 

Michelle je rekao da mora otići u pratnji policije. Rekao joj je da je ušao u program zaštite svjedoka i da mora živjeti u sigurnoj kući. Također je zamolio Michelle da nikome o tome ne govori jer to mora biti tajna. Nakon toga je napustio njihov stan u Londonu i otišao je živjeti s Philippom Campbell (30) u mjesto Chiddingfold. Ipak pojavio se na porodu kćeri koju je dobio s Michelle i prerezao je pupčanu vrpcu. 

Philippi je pak lagao da se rastao od Michelle jer ga je varala. Krivotvorio je dokumente i, iako je još bio u braku s Michelle, u kolovozu 2013. godine je oženio Philippu.

Aferu je Michelle otkrila prošle godine nakon što je na Facebooku vidjela video "ledenog izazova" u kojem su sudjelovali Andrew i Philippa. Post ju je "odveo" na njihove fotografije s vjenčanja. Michelle ga je onda prijavila policiji.

Bivši vojnik O'Clee uhićen je u rujnu 2014., a u četvrtak je osuđen na osam mjeseci zatvora, piše Daily Mail. 

Philippa ga, usprkos svemu, i dalje podržava. Andrew O'Clee je na sudu priznao bigamiju i vjerojatno će odslužiti pola kazne u zatvoru, a ostalo na uvjetnoj slobodi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 161
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...