Obavijesti

News

Komentari 4

Žena zvala policiju zbog psa koji često lunja sam, vlasnik Gordan Lauc vrijeđao njenog supruga

Žena zvala policiju zbog psa koji često lunja sam, vlasnik Gordan Lauc vrijeđao njenog supruga
7

Članica Facebook grupe Izgubljeni i nađeni ljubimci u Zagrebu požalila se na ponašanje psa koji je lutao sam po Sljemenu, ali i njegovih vlasnika Gordana Lauca i supruge. Lauc joj se javio u objavi

VIDEO

Jedna članica Facebook grupe Izgubljeni i nađeni ljubimci u Zagrebu požalila se na ponašanje psa koji je lutao sam po Sljemenu, no uskoro su se u komentarima javili drugi članovi grupe koji su otkrili kako je riječ o psu Gordana Lauca, profesora na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu, prenosi Telegram.

- Nađen pas podno Sljemena. U tipu lovačkog psa. Prestrašen je, ne prilazi i laje na ljude. Ima ogrlicu. Vlasnika nema nigdje tako da je očito izgubljen. Ne bih rekla da je agresivan, već laje iz straha. Problem je i što se tamo nalazi cijela kolonija uličnih maca koje pokušava uloviti. Zvala sam Dumovec, kažu da nemaju mjesta, puni su. Molim vas dijelite da probamo naći vlasnika. Hvala - napisala je u svojoj objavi 23. listopada.

Naime, spomenuta članica grupe uskoro je objavila još jednu, novu fotografiju psa s opisom događaja koji su se zbili nakon što je ponovno vidjela psa kako luta pa je pozvala policiju. U objavi je objasnila ponašanje psa, ali i njegovih vlasnika.

- Pas je jedno sat i pol dok sam bila tamo trčao okolo, pokušavao uloviti mačke i lajao. Ovaj put sam odmah zvala policiju koja je došla u kratkom roku u izvidnicu. Ubrzo nakon policije, dolazi auto, izlazi žena i ispituje da li smo vidjeli kakvog psa. Ispostavlja se da je to vlasnica. Kada smo joj rekli da smo svi tamo zbog njenog psa koji je očito konstantno vani bez nadzora i lovi okolne životinje te laje na ljude, gospođa postaje nervozna i neugodna. Nije ni dokumente ponijela. Govori policiji da je ona profesorica na PMF-u, također žena od Gordana Lauca i da zovu Božinovića - napisala je članica u Facebook grupu. 

Vlasnica se onda okomila na ženu koja je pozvala policiju, bila je neugodna, pa je policija upozoravala da pripazi na rječnik. Uskoro je stigao i Gordan Lauc s dokumentima te je pokušao uhvatiti psa, koji je i dalje trčao i lajao naokolo. 

- Gospođa će dobiti prijavu zbog psa i nadam se da je ovo zadnji put da je tamo sam - stoji u objavi u Facebook grupi.

No uskoro se u toj objavio oglasio i sam Gordan Lauc, koji je u podužem komentaru vrijeđao ženu koja je napisala objavu i prijetio joj.

- Vi ste upravo priznali da ste vi, ili vaš suprug (pretpostavljam da je to ona spodoba koja je na nekom stranom jeziku urlala i bacala stvari na Skya) bili ti koji ste mu mu povrijedili oko i toliko ga istraumatizirali da već dva dana ima proljev (čak se bojao doći kad sam ga zvao, a inače uvijek dođe). Ako se to ponovi, dobit ćete prijavu za zlostavljanje životinja pa ćete imati priliku upoznati kako funkcionira naš pravni sustav - između ostalog je napisao Lauc. Objasnio je kako njegov pas nije nikome prijetnja i kako on jednostavno voli i ima potrebu lutati okolo sam. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje
UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi