Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

ZIP pruža podršku: Seed investicije do 15 tisuća eura!

Zagrebački inkubator poduzetništva organizira edukativne programe za poduzetnike – osnivače inovativnih high tech firmi.

ZIP
Foto: ZIP
0 komentara

Nakon dvije godine rada u kojem je  ZIP Startup program završilo 30-tak timova u 4 generacije, ZIP predstavlja novu 'aplikaciju' – ZIP predakceleracijski program. Osnovna novina i značajka navedenog programa su seed investicije do 15.000 EUR u kvalitetne sartupove. Cilj programa je omogućiti startup-ovima brži i uspješniji izlazak na tržište.

Zagrebački inkubator poduzetništva pruža podršku starupovima putem dva programa. Fokus inkubatorskog programa je na edukaciji mladih poduzetnika/osnivača i postavljanju uspješnog poslovnog modela, a fokus predakceleracijskog programa je ubrzanje razvoja startup-a. Predakceleracijski program će biti financiran crowdinvesting kampanjom koja će biti pokrenuta putem Seedrsa.

U ZIP predakceleratorski program se mogu prijaviti timovi koji su završili ZIP inkubatorski program za koji su upravo otvorene prijave. Prijave za 5. generaciju ZIP inkubatorskog programa traju do 18.05.2014. u 23:59, a više informacija i sva potrebna dokumentacija se nalazi na stranici ZIP-a. Program počinje krajem svibnja 2014. godine. 

ZIP inkubatorski program je temeljen na Lean startup metodi uz prilagodbe okruženju i ideji koju pojedini tim razvija. Program će ubrzati vaš razvoj, smanjiti vrijeme utrošeno na nebitne stvari, a naglasiti bitne, povezati vas s mentorima i medijima i dati vam tehnološku potporu. U sklopu programa je i coworking prostor, 20 edukativnih radionica, široka mentorska mreža kako domaćih tako i stranih poduzetnika iz startup scene, te aktivno praćenje rada startup timova. Cijena programa je 3000 kn + PDV po timu za 3 mjeseca trajanja programa.

Dan otvorenih vrata ZIP-a

Kako biste dobili informacije iz prve ruke, upoznali dosadašnje učesnike programa i neke od uspješnih startup foundera poput Matije Kopića iz Farmerona, ZIP vas poziva na Dan otvorenih vrata ZIP-a 06.05. u 18 sati

‘We will challenge, encourage and support you!’ – prihvatite izazov – pokrenite startup – prijavite se u ZIP.


Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message