News

Komentari 5

'Život mu spasio njegov penis': Britanci prenijeli priču 24sata

'Život mu spasio njegov penis': Britanci prenijeli priču 24sata

Jedan od vodećih svjetskih tabloida navodi da su liječnici ovaj slučaj iz Hrvatske proglasili čudom, budući da je muškarcu kojeg je pogodila munja život spasio - vlastiti penis

Britanski Daily Mail, jedan od vodećih svjetskih tabloida, na svojem portalu prenio je priču 24sata, uz priloženu naslovnicu, o muškarcu kojem je grom izašao kroz penis. Navode kako su liječnici ovaj slučaj proglasili čudom, budući da je muškarcu kojeg je pogodila munja život spasio - vlastiti penis.

Podsjetimo, riječ je o članku koji smo objavili u sklopu naših najboljih priča  povodom našeg jubilarnog 4000. broja.

Zorana Jurkovića (41) munja je pogodila u rujnu 2007. godine. On je tog jutra odjenuo radno odijelo, navukao gumene čizme, uzeo mali radio sa slušalicama za uši i krenuo biciklom u susjedne Petrovce na posao, na stočnu farmu. Što se više približavao Petrovcima, to su mu se brže približavali crni oblaci.

Iznenada se prolomila grmljavina i munja jake snage pogodila je Jurkovića u glavu i putovala kroz žice malih slušalica koje su kanalizirale silnu energiju. Potom je munja prošla i kroz radio zataknut Zoranu za pasom i, ono što je vjerojatno spasilo njegov život, izašla kroz penis kao prvi mogući ‘izlaz’ iz tijela.

Da se sva ta silna energija nakon prolaska kroz tijelo spojila sa tlom, Zoran ne bi ostao živ. Liječnici vukovarske bolnice rekli su kako je pravo čudo što je grom prošao cijelom lijevom stranom njegovih prsa, a da se srce nije našlo u strujnom krugu.Vjerojatnost da će čovjeka pogoditi grom je 1:400.000, a to preživi iznimno mali postotak unesrećenih. Sve do tog dana nije imao razloga vjerovati da je rođen pod sretnom zvijezdom.

Najčitaniji članci