Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Životinje u Portoriku žive spaljuju i bacaju u smeće

Na tisuće neželjenih životinja pronađeno je mrtvo u Portoriku. Psi i mačke spaljeni su živi i bačeni s mosta u obližnji potok, u koji ljudi bacaju i smeće

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
1 komentara

Za groblje ljubimaca odgovorna je vlast i tvrtka Animal Control u vlasništvu Julia Diaza, koja nije učinila ništa po pitanju razvoja programa za udomljenje i zaštitu životinja. 
Diaz ističe kako nema nikakvih dokaza da su oni odgovorni za masakr nad životinjama koje su ili žive spaljene ili žive bacane s mosta. Slučaj je otkriven kad su se neke od životinja polužive vratile svojim vlasnicima koji su ih ostavili.
- Nikad nismo mučili životinje - ističe Diaz, dok dvojica njegovih zaposlenika ističu kako ni jedna životinja nikad nije udomljena, a svoj posao su napustili kad su vidjeli kakvu praksu provodi ta organizacija. Utočišta za životinje širom zemlje potvrdili su da nikad od Diaza nisu dobili ni jednu životinju za udomljenje. Portoriko ima oko 100.000 napuštenih životinja za koje ne postoji nikakav plan ni program zaštite. Vlast ne želi priznati nikakvu okrutnost nad psima i mačkama, kao ni Diaz protiv kojeg je podnesena tužba.

Možda vas zanima i ovo:
Message