Obavijesti

News

Komentari 28

Zlatko Marić: Ostario sam, Ferrari više nije za mene

Zlatko Marić: Ostario sam, Ferrari više nije za mene
3

Zlatko Marić kaže da je prodao skupocjeni Ferrari 599 Fiorano jer su ga često, od udaraca, boljela leđa pa ga je odlučio zamijeniti udobnijim Audijem

VIDEO

Ljubitelj skupocjenih automobila Zlatko Marić (50), vlasnik zaštitarske tvrtke Sokol Marić, prodao je svoj Ferrari 599 Fiorano. Razlog, kaže, nije recesija niti loša financijska situacija u zaštitarskoj tvrtki nego njegove godine. Sad vozi Audi, s kojim je, otkrio je Marić, više nego zadovoljan. Komforan je i udoban. U Ferrariju su ga, kaže, sve češće znala zaboljeti leđa od udaraca pa ga je odlučio zamijeniti komfornijim automobilom koji više pristaje njegovim pedesetima.
- Ušao sam u drugu životnu dob. Mladost mi je prošla, a s njom i era Ferrarija - rekao je Zlatko Marić i zaključio kako u vrijeme krize u zemlji ne bi bilo baš lijepo niti prikladno “vozikati” se u luksuznom Ferrariju.
Naglašava da recesija nema veze s prodajom Ferrarija. Zaštitarska tvrtka, kaže Marić, odlično posluje, a u zadnjih mjesec dana, ističe, zaposlio je čak 26 novih radnika.
- Svakog mjeseca zapošljavam nove ljude, a plaća mojim radnicima nije nikada kasnila niti dana - rekao je veliki zaljubljenik u Ferrarije, koji je u jednom trenutku imao Ferrari 612 Scaglietti i F360 Modenu.
Njegov “stari” Scaglietti, s početnom cijenom od 193.000 eura, našao se na Forbesovoj listi najskupljih automobila 2005. Godinu dana kasnije prodao ga je nepoznatom kupcu iz Zagreba te za 320.000 eura kupio Ferrari 599 Fiorano. Otkrio je kako njegova djeca ne preferiraju luksuzne automobile.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...