Obavijesti

News

Komentari 33

Zlatom plaćao seks s udanim ženama, našli ga mrtvog u vili

Ljubica Kostić (45) iz Beograda je uhićena pod sumnjom da je ubila Aldu Carlija (75) iz Trsta. Ona je muškarcu pronalazila žene koji su s njim spavale u njegovoj radionici

VIDEO

Policija u Italiji uhitila je Srpkinju Ljubicu Kostić́ (45) koju sumnjiče za ubojstvo Alde Carlija (75) iz Trsta 20. prosinca prošle godine.

Muškarac je ubijen u svojoj vili u blizini Trsta Ljubicu iz Beograda su pronašli provjerama telefona. Ona je priznala da je bila tamo u vrijeme ubojstva, ali tvrdi da s tim nema veze.

Aldo Carli je iz Italije uz pomoć bande iznosio i prodavao na crno zlato i dragulje. No, otkriveno je i da je seks usluge, koje su se odvijale u njegovoj radionici, plaćao zlatnim nakitom.

U najviše slučajeva, u pitanju su bile udate žene iz Srbije koje žive i rade u Trstu, a, koje je Kostić́ nalazila i upoznavala s ubijenim Aldom. Policija traga za još trojicom članova grupe, za koje smatraju da su ubili Carlija, i čiji identitet još nije poznat, piše Dnevni avaz. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.