Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Zmija u WC školjci: Od vrućine je pobjegla u vodu i hladila se

Zmija vrebačica: Dva dana se metar duga zmija u zahodu u Drinovcima ponašala kao svoj na svome. Uplašila je 21-godišnju Kristinu Ivić, koja je čistila kupaonicu

Duško Jaramaz/PIXSELL
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
186 komentara

Neki drže zmije u terarijima i za nju puno plaćaju, a ja svoju imam u WC školjci, kazala je Kristina Ivić (21) iz Drinovaca. Zmija se u nedjelju sklupčala u zahodu i ondje dočekala Kristinu.

- Ušla sam u WC i podigla dasku. Prvo sam pomislila da je netko ubacio krpu, ali sam ubrzo shvatila da se to miče - kazala je prestravljeno.

To je stara stričeva kuća koja se ne koristi stalno. Sada je prazna, pa tamo u miru mogu učiti

Kristina ju je snimila mobitelom, poklopila dasku i otrčala do oca. No kad su se vratili, više je nije bilo. Uvjerena je da je zmija u kuću mogla ući jedino kroz cijevi.

- To je stara stričeva kuća u koju odlazim na miru učiti - kazala je studentica primijenjene kemije.

Dva dana prije kuću je počistila i zatvorila.

Ušla sam u WC i podigla dasku. Prvo sam pomislila da je netko ubacio krpu, ali sam ubrzo shvatila da se to miče

- Dobro se sjećam da sam na WC školjci tada spustila dasku i zatvorila kuću. Zato sam sigurna da je zmija u međuvremenu došla kroz kanalizaciju - tvrdi Kristina.

Zmija je cijeloj obitelji utjerala strah u kosti, no ubrzo su se ohrabrili i proglasili je kućnim ljubimcem. Čak su je i nazvali Boško.

No, to ne umanjuje Kristinin strah. Kaže da više nikada na WC neće ići, a da prethodno ne pusti vodu i dva puta ne provjeri vreba li je zmija iz zahodske školjke ili ne. Mještani kojima je pokazala slike kažu da je to obična kamenjarka i ne trebaju se brinuti jer sigurno nije otrovna.

Možda vas zanima i ovo:
Message