Obavijesti

News

Komentari 72

Puno posla za policiju: U petak šest razbojništava u Zagrebu

Opljačkana je pošta, kiosk, dvije trgovine, kladionica i poslovnica za otkup zlata. Počelo je u 12 sati s pljačkom kioska, a završilo oko 21 sat s pljačkom pekarne

VIDEO

Zagrebačka policija ovog je petka imala pune ruke posla. Zabilježili su čak šest razbojništava koje su počinili naoružani pljačkaši. U Zagrebu i okolici opljačkana je pošta, kiosk, dvije trgovine, kladionica i poslovnica za otkup zlata. 

Iz kioska Tiska uzeo 50.000 kuna

Prvo razbojništvo bilo je oko 12 sati u Heinzelovoj ulici. Muškarac maskiran fantomkom zaprijetio je djelatnici (39) Tiska te pobjegao s gotovo 50.000 kuna. 

Poslovnica za otkup zlata ostala bez nekoliko tisuća kuna

Nije prošlo niti pola sata, a nepoznati razbojnik prijeteći pištoljem opljačkao je poslovnicu Auro domusa na maksimirskoj cesti. Plijen je bio manji, tek nekoliko tisuća kuna. 

Pištoljem opalio zaštitara i iz pošte ukrao 30.000 kuna

Crni niz nastavio se navečer oko 19.30 sati. Muškarac visok oko 190 centimetara, jače građe upao je u poštu u V. Poljanicama u Dubravi. Pištoljem je opalio po glavi zaštitara Sokol Marića te dvjema zaposlenicama starim 40 i 42 godine rekao je "ovo je pljačka". Prestrašene žene dale su mu oko 30.000 kuna. 

Iz kladionice pobjegao s 5000 kuna

U isto vrijeme u Ulici Ilije Gregurića u Brdovcu kraj Zaprešića razbojnik maskiran fantomkom i naoružan pištoljem odnio je više od 5000 kuna iz kladionice Supersport. 

Uzeo nekoliko tisuća kuna iz trgovine Prehrane na Ksaveru

Desetak minuta kasnije na meti razbojnika našla se trgovina Prehrane u Ulici Ksaver. Djelatnica (23) je naoružanom pljačkašu predala nekoliko tisuća kuna. 

Oko 21 sat iz pekarne ukrao nekoliko tisuća kuna

Posljednje razbojništvo bilo je oko 21 sat u Ulici Milke Trnine. Maskirani razbojnik opljačkao je pekarnu i pobjegao s nekoliko tisuća kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...