Obavijesti

News

Komentari 46

Znali su što rade: Ispraznili su bankomat, a brava neoštećena

Znali su što rade: Ispraznili su bankomat, a brava neoštećena
2

Čudo: Brava na bankomatu u Ulici Slavoljuba Bulvana u Zagrebu nije bila oštećena. Ipak, lopovi su iz njega ukrali i odnijeli sav novac. Jednu kameru išarali su sprejem, a drugu slomili

VIDEO

Tihi alarm uzbunio je u utorak u noći zaštitare. Netko je provalio u bankomat Raiffeisen banke. Dok su oni i policija došli do zagrebačkih Ravnica, ni provalnika ni novca više nije bilo.

Brzo su okružili Ulicu Slavoljuba Bulvana te trgovinu do bankomata, no nisu imali uspjeha. Postavili su vrpcu za osiguranje te su bankomat ostali čuvati sve do jutra, kad je stigla ekipa za očevide. Da su kriminalci itekako dobro znali što rade, svjedoči i istrgnuta te slomljena kamera s ulaza u trgovinu. Potom su uzeli crni sprej kojim su išarali kameru smještenu unutar samog bankomata. Na njemu izvana nije bilo vidljivih tragova provale. Brave su izgledale neoštećeno, kao i vrata bankomata. Ipak, kriminalci su ga potpuno ispraznili, a o kolikom je iznosu riječ, policija nije željela reći. Štetu procjenjuju većom te detalje neće davati dok ne završi istraga.

Tijekom očevida policajci su bankomat prekrili crnom vrećom kako znatiželjnici ne bi mogli viriti unutra. Njega, kao i okolne kutije te kameru, u potpunosti su prekrili prahom kako bi pronašli otiske prstiju. Neke su uspjeli pronaći, no još nije poznato pripadaju li oni provalnicima. Stanari okolnih zgrada prespavali su “pražnjenje” bankomata. Da nešto nije u redu, primijetili su tek ujutro.

- Ovo je prvi put da su provalili u ovaj bankomat u naselju. Ovo je miran kvart i vjerujem da su ovo učinili ljudi koji tu ne žive - komentirao je jedan Zagrepčanin nakon očevida. Prisjetio se kako su jedanput opljačkali poštu koja je blizu stana bivše hrvatske premijerke Jadranke Kosor.

- Čuvali su je dok je razbojnik pljačkao. Dok je izlazio, pokazao im je srednji prst. Nisu ga slijedili, pa je mogao pobjeći - prepričao je stanar.

U Trogiru napunili bankomat eksplozivom: Nisu ništa ukrali? 

Nepoznati provalnici razvalili su bankomat eksplozivom u Trogiru tijekom novogodišnje noći. Sudeći po nastaloj šteti stavili su ga previše te su osim aparata razvalili i ulazna vrata jednog trgovačkog centra. Policajci i dalje vode istragu te još nije poznato jesu li se kriminalci, nakon što su stvorili kaos, uopće dokopali gotovine.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu