Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Znam, ispada da nismo pazili. Jesmo. Dogodilo se u sekundi'

Utvrđeno je kako je pas, argentinska doga, u vlasništvu 45-godišnjeg oca. Protiv njega će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

209 komentara

Operacija je prošla uspješno, još ništa ne znamo. Znam da sad ispada kao da nismo pazili, ali jesmo, pazili smo, dogodilo se u sekundi. Ne bih sad o tome, oprostite, kratko nam je odgovorila majka ozlijeđene bebe i spustila slušalicu.

POGLEDAJTE VIDEO

‘Beba ima krvarenje moždanog tkiva’: Doktor Goran Roić, ravnatelj Klaićeve, o bebi koju je ugrizao pas

‘Ne pamtim kada sam imao ovakav slučaj’: Doktor Goran Roić, ravnatelj Klaićeve, o bebi koju je ugrizao pas Više na http://bit.ly/2TXSlY5 Reporteri: Denis Gaščić, Ana Tomić

Posted by 24sata on Saturday, March 23, 2019

Podsjetimo, pas je jučer oko 14 sati u Repašu kod Đurđevca izgrizao jednomjesečnu djevojčicu koja je s teškim ozljedama prevezena u Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu.

Ravnatelj Klaićeve, doktor Goran Roić, rekao je u subotu kako je djevojčica koju je ugrizao pas neurokirurški zbrinuta i da je trenutno u jedinici intenzivnog liječenja na respiratoru i sedirana. U nedjelju će obaviti CT mozga kako bi vidjeli postoperativno stanje.

NA RESPIRATORU JE Vlasnik doge je otac: 'Curica je trenutno dobro, ali još je rano'

- Radilo se o kraniocerebralnoj ozljedi s višestrukim prijelomom kostiju tjemene regije glave, ozljeda moždane supstance s krvarenjem i prodorom u likvorske prostore mozga - rekao je Roić. Kaže kako se nadaju da će curica biti dobro, ali da bi bilo prehrabro u ovoj fazi dati definitivnu prognozu. Dodaje da se medicinski radi sve što je u njihovoj moći da ozljede budu što manje i da to dobro završi.

- Ovako drastičan slučaj nisam imao. Ugrizi psa događaju se više puta godišnje, ali ne sjećam se ozljeda ovakve vrste i u ovako ranoj dobi - rekao je Roić i dodao da ozljede u starijoj životnoj dobi zbog tvrđih kostiju ne bi bilo tako jake.

STRAVA BLIZU KOPRIVNICE Pas je izgrizao bebu: Liječnici u Klaićevoj se bore za njen život

Protiv oca podnijeli prijavu

Utvrđeno je kako je pas, argentinska doga, u vlasništvu 45-godišnjeg oca. Protiv njega će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog povreda djetetovih prava.

Možda vas zanima i ovo:
Message