News

Komentari 99

Zoki kod pravaša, uz HDZ-ovca pije, a na uho mu svira Škoro

Zoki kod pravaša, uz HDZ-ovca pije, a na uho mu svira Škoro

Milanović je bio na tzv. Slavonskom oktoberfestu u hotelu u koji ga je pozvao prijatelj i donedavni poslovni partner Đuro Božanović, direktor u tvrtki IMR koju je današnji predsjednički kandidat savjetovao

Ma mi smo vam Slavonci velikoga srca i prema svima smo pozitivni. Nije tu bilo nikakve politike, samo veselje, dobra atmosfera i odlično njemačko pivo. Opisuje tako Dario Marenić, vlasnik novogradiške tvornice Elda svoju fotografiju sa Zoranom Milanovićem koju je objavio na društvenoj mreži.

U subotu navečer u slavonskom mjestu Gundinci održan je drugi slavonski Oktoberfest. Organizirao ga je u svom restoranu i hotelu Đuro Božanović, mladi njemački poduzetnik i direktor tvrtke IMR za jugoistočnu Europu. Iste one za koju je potvrđeno da je Milanović radio nakon što je prestao biti premijer i povukao se iz politike. Predsjednički kandidat Milanović ni u nedjelju u razgovoru za N1 nije želio reći koga je sve savjetovao od 2016. godine do ove godine. Božanović je inače poznat i kao član HSP Ante Starčević, a i prošle godine mu je u goste došao Milanović na Oktoberfest. Tada se nije znalo da su i u poslovnom odnosu.

Tako je predsjednički kandidat SDP-a Milanović bio kod pravaša. U hotelu i restoranu “Đukin san” sjedio je stol do HDZ-ova župana Brodsko- posavske županije Danijela Marušića. A prema videu koji smo dobili, tamburaši su na uho svirali pjesmu “Ne dirajte mi ravnicu” drugog predsjedničkog kandidata: Miroslava Škore. Marušić i pjeva. Milanović je u Gundince stigao u istoj odjevnoj kombinaciji, pa smo prije provjere čak i pomislili da smo dobili stare fotografije.

- Milanović je bio privatno u Gundincima na poziv SDP-ova načelnika i svog prijatelje Božanovića. Oni više nisu u poslovnom odnosu. Milanović nije ni znao da je Marušić za susjednim stolom, a Škoru nije pjevao jer inače ne pjeva - rekao nam je Milanovićev glasnogovornik Nikola Jelić.

Hrvatski laburisti na predsjedničkim izborima podržavaju Zorana Milanovića

Hrvatski laburisti odlučili su u nedjelju da će na predsjedničkim izborima podržati Zorana Milanovića jer on "zna što čini, a ono što će učiniti bit će u najboljem interesu Hrvatske i Hrvata".

Najčitaniji članci