News

Komentari 61

Zoran 'Brando' Milanović javio se na fejsu kratkom porukom

Zoran 'Brando' Milanović javio se na fejsu kratkom porukom

Milanović je objavio dvije fotografije, na jednoj je Brutti, sporchi e cattivi, talijanski groteskni film iz sedamdesetih 'Ružan, prljav i zločest', a desno Marlon Brando, kako je sebe nazvao i poruka: 'Pa ti biraj'

MPP trio (Milanović - Pupovac - Plenković) danas miruje. Barem je mirovao do podneva, za razliku od jučerašnjeg dana kad su okupirali prostor izjavama poput nilskog konja u Vladi i sokola na Pantovčaku te međeda koji se boje korone.

Milorad Pupovac gostovao je prijepodne na N1 i tek je između redaka spomenuo Zorana Milanovića dok je Andrej Plenković sat vremena kasnije sipao brojke oko nacionalnog plana oporavka pa se nije imao vremena baviti s Pantovčakom i sokolom, kako se nazvao Milanović. Iza podneva se javio i sokol Zoran Milanović. I sa slikom kratko poručio: 'Pa ti biraj'!

Lijevo je Brutti, sporchi e cattivi, talijanski groteskni film iz sedamdesetih 'Ružni, prljavi i zločesti', a desno film The Wild One s Marlonom Brandom u glavnoj ulozi. Često je ove filmove spominjao Milanović u obračunima s Pupovcem i Plenkovićem. Kaže da između talijanskog filma i 'The Wild One' u kojem je Marlon Brando, preferira biti Marlon Brando.

Podsjećamo, jučer je na obilježavanju pogiblje prvog hrvatskog redarstvenika Josipa Jovića nastao pravi cirkus. Milanović je rekao da Plenković nije htio biti u isto vrijeme tamo dok je on tamo, a onda je Plenković rekao da Milanović laže i tako ukrug.

Milanović je za Pupovca je rekao da je zaštićeniji od pande u njujorškom zoološkom vrtu. Rekao je da Pupovac objavljuje poruke koje krivotvori, a onda trči majci u krilo plakati da mu prijete desničari. Kaže da nije poput Plenkovića koji se tuče u Saboru iako je on fizički opasniji od njega. Čudio se da ukidaju N1 pa je rekao mu za gledanje tog programa televizor treba spajati na stablo. 

Pogledajte video: Časte se sve gorim uvredama

Usput je Plenkoviću rekao da je nilski konj, dok je sebe usporedio s orlom i sokolom. 

Najčitaniji članci