Obavijesti

News

Komentari 57

Zoran 'Brando' Milanović javio se na fejsu kratkom porukom

Zoran 'Brando' Milanović javio se na fejsu kratkom porukom

Milanović je objavio dvije fotografije, na jednoj je Brutti, sporchi e cattivi, talijanski groteskni film iz sedamdesetih 'Ružan, prljav i zločest', a desno Marlon Brando, kako je sebe nazvao i poruka: 'Pa ti biraj'

VIDEO

MPP trio (Milanović - Pupovac - Plenković) danas miruje. Barem je mirovao do podneva, za razliku od jučerašnjeg dana kad su okupirali prostor izjavama poput nilskog konja u Vladi i sokola na Pantovčaku te međeda koji se boje korone.

Zoki&Plenki vs. Goran&Hana: U ovoj državi se političari svađaju i vrijeđaju kao zvijezde showa
Zoki&Plenki vs. Goran&Hana: U ovoj državi se političari  svađaju i vrijeđaju kao zvijezde showa

Milorad Pupovac gostovao je prijepodne na N1 i tek je između redaka spomenuo Zorana Milanovića dok je Andrej Plenković sat vremena kasnije sipao brojke oko nacionalnog plana oporavka pa se nije imao vremena baviti s Pantovčakom i sokolom, kako se nazvao Milanović. Iza podneva se javio i sokol Zoran Milanović. I sa slikom kratko poručio: 'Pa ti biraj'!

Lijevo je Brutti, sporchi e cattivi, talijanski groteskni film iz sedamdesetih 'Ružni, prljavi i zločesti', a desno film The Wild One s Marlonom Brandom u glavnoj ulozi. Često je ove filmove spominjao Milanović u obračunima s Pupovcem i Plenkovićem. Kaže da između talijanskog filma i 'The Wild One' u kojem je Marlon Brando, preferira biti Marlon Brando.

Podsjećamo, jučer je na obilježavanju pogiblje prvog hrvatskog redarstvenika Josipa Jovića nastao pravi cirkus. Milanović je rekao da Plenković nije htio biti u isto vrijeme tamo dok je on tamo, a onda je Plenković rekao da Milanović laže i tako ukrug.

Milanović je za Pupovca je rekao da je zaštićeniji od pande u njujorškom zoološkom vrtu. Rekao je da Pupovac objavljuje poruke koje krivotvori, a onda trči majci u krilo plakati da mu prijete desničari. Kaže da nije poput Plenkovića koji se tuče u Saboru iako je on fizički opasniji od njega. Čudio se da ukidaju N1 pa je rekao mu za gledanje tog programa televizor treba spajati na stablo. 

Pogledajte video: Časte se sve gorim uvredama

Pokretanje videa...

VIDEO VIJESTI 30.03. 01:00

Usput je Plenkoviću rekao da je nilski konj, dok je sebe usporedio s orlom i sokolom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.