Obavijesti

News

Komentari 94

Tko je koga zvao? Vlada kaže: 'Normalni ljepotan' nije se javio ni preko goluba pismonoše

Tko je koga zvao? Vlada kaže: 'Normalni ljepotan' nije se javio ni preko goluba pismonoše

Nakon što je predsjednik objavio svoje dokaze oko dogovora o protokolu za obilježavanje 30. godišnjice smrti Josipa Jovića, iz Vlade su se javili kako i oni imaju dokaze

Laže, kada tvrdi da „nas nitko nije pitao za zajednički protokol“. Ne samo da je Ured Predsjednika Republike pitao, već je i predložio organizatorima zajednički vijenac državnog vrha, napisali su iz Milanovićeva ureda nakon što je premijer ranije rekao da nije ni bilo predviđeno zajedničko polaganje vijenaca niti ih je to, rekao je, itko pitao.

Večeras su se i iz Vlade oglasili o svemu u priopćenju u kojem su predsjednika države nazvali 'normalnim ljepotanom' i objavili svoje dokaze.

Milanović tvrdi: Plenković laže o polaganju vijenca i protokolu
Milanović tvrdi: Plenković laže o polaganju vijenca i protokolu

Priopćenje iz Vlade pročitajte u nastavku

"Normalni ljepotan” s Pantovčaka i njegovi suradnici nisu ostvarili nikakav kontakt s uredom premijera oko obljetnice akcije “Plitvice”

S obzirom na nastavak nekulturnih ispada i još jednu u nizu laži plasiranih iz Ureda Predsjednika Republike, dužni smo naglasiti kako Ured Predsjednika Republike nije uspostavio nikakav kontakt s Uredom predsjednika Vlade oko programa 30. obljetnice akcije "Plitvice", niti telefonom, niti e-mailom, niti su preko goluba pismonoše poslali obavijest.

Iz Ureda Predsjednika Republike, u već viđenoj maniri kompleksaša, nastavljaju opterećivati javnost lažima i izljevima vlastitih frustracija.

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Božinović pojasnio je danas odluku MUP-a kao organizatora da se, s obzirom na epidemiološku situaciju i mjere koje su na snazi te očekivan povećan interes pripadnika braniteljskih udruga, vijenci delegacija polažu sukcesivno.

Najbolja potvrda koliko su konstrukcije iz Ureda predsjednika Republike neuvjerljive pokazuje činjenica da su iz njihovog Protokola nekoliko dana prije obljetnice MUP-u potvrdili dolazak predsjednika Republike sukladno prijedlogu programa obilježavanja akcije “Plitvice".