Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
278 komentara

Zvao ih tifusarima: Novinari bojkotirali Željka Glasnovića

Nedavno sam čuo da vas je jedan zastupnik nazvao korisnim idiotima. Mislim da bi bilo dobro da takve zastupnike tretirate na odgovarajući način, kazao je predsjednik Sabora Gordan Jandroković

Zagreb: Novinari bojkotirali konferenciju za medije Željka Glasnovića
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
278 komentara

Novinari su u srijedu bojkotirali konferenciju za novinare saborskog zastupnika Željka Glasnovića jer ih je u svom posljednjem saborskom istupu nazvao moralnim tifusarima i moralnim sidašima.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Foto: Patrik Macek/PIXSELL 21.11.2018., Zagreb - Zastupnik Zeljko Glasnovic odrzao je u Saboru konferenciju za medije na kojoj je govorio o nacionalnoj sigurnosti. Saborski izvjestitelji bojkotirali su konferenciju za medije. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

- Svašta se može čuti s govornice. Svaki govor koji je neprihvatljiv nije dobrodošao u Sabor. Međutim, odgovornost je na svakome od zastupnika i na vama medijima da to adekvatno komentirate. Nedavno sam čuo da vas je jedan zastupnik nazvao korisnim idiotima. Mislim da bi bilo dobro da takve zastupnike tretirate na odgovarajući način - kazao je predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

CIRKUS Lakrdijaš u Saboru: U govoru mu dominiraju udbaši, pederi...

Na opasku da zastupniku zbog toga nije udijelio opomenu niti ga zaustavio u obračunu, uzvratio je: 

- Ako ste primijetili, ja ljude puštam da govore što hoće. Jedino ako nekoga osobno prozove onda ga upozorim. Ovako za općenite rasprave, najbolji sud je sud građana i vas medija da takve zastupnike jednostavno tretirate na odgovarajući način - kazao je. 

Jandroković je naveo kako u Saboru ima izvrsnih rasprava te zastupnika koji se pripremaju za raspravu, ali i onih koji na ovaj način pokušavaju skrenuti pozornost. 

TOMISLAV KLAUŠKI Glasnović nije želio priznati da je neonacist. Ali ni da to nije

- Pokušajte naći način da takvi ne uđu u prvi plan nego oni koji se dobro pripremaju te dobro i korisno govore - kazao je predsjednik Sabora, koji je Glasnoviću udijelio opomenu, ali jer je prekršio institut povrede poslovnika.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message