Obavijesti

News

Zvijezda slavi "100 godina s nama, 100 tisuća kuna vama"

Zvijezda slavi "100 godina s nama, 100 tisuća kuna vama"
1

Domaća proizvodna kompanija Zvijezda ove godine slavi svojih prvih sto godina, no to nije samo okrugli rođendan ili još jedna obljetnica postojanja, već je stoljeće Zvijezdinih okusa u gotovo svakom kućanstvu

Od samog osnutka 15. rujna 1916. godine Zvijezda, kompanija s jednom od najdužih tradicija u Hrvatskoj, gradila je povjerenje najinovativnijim metodama izrade, vlastitim recepturama i visokovrijednim sirovinama kao i osluškivanjem tržišta i težnjom da uvijek ide korak naprijed.  

O uspješnosti Zvijezdina poslovanja govore i brojne nagrade i priznanja, poput medalje Best buy Award čiji su nositelji Zvijezda margarin, Zvijezda majoneza i Zvijezda ketchup koji su ocijenjeni kao najbolji proizvodi kada je riječ o omjeru kvalitete i cijene, ali i činjenica su Zvijezdini brendovi, izrasli iz srca suncokreta, prvi izbor domaćih potrošača.

Kako bi svojim potrošačima zahvalila na vjernosti,  Zvijezda svojih uspješnih 100 godina poslovanja obilježava prigodnom nagradnom igrom „100 godina s nama, 100 tisuća kuna vama“.

Kako sudjelovati?

U nagradnoj igri možete sudjelovati kupnjom tri Zvijezdina proizvoda u bilo kojoj prodavaonici u Hrvatskoj, u razdoblju od 5.9. do 15.10.2016. Presliku računa s osobnim podacima (ime i prezime, adresa s poštanskim brojem, kontakt telefon) pošaljite na adresu: ZVIJEZDA d.d., M.Čavića 1, p.p. 967, 10000 Zagreb, uz naznaku „100 godina s nama 100 000 kn vama“.

Nije nužno da su sva tri proizvoda kupljena u istoj kupnji, a moguće je poslati neograničen broj omotnica koje sadrže preslike računa na kojima je vidljivo da su kupljena tri proizvoda iz Zvijezdina asortimana.

Zvijezda je pripremila nagradni fond u iznosu od 100 tisuća kuna na potrošačkoj kartici Zagrebačke banke, pri čemu prva nagrada iznosi 50.000 kn. Uz ostale novčane iznose možete osvojiti 100 Zvijezdinih poklon paketa, ili 100 Zvijezdinih USB stickova.

Detalje nagradne igre pronađite na: www.zvijezda.hr i proslavite sa Zvijezdom njezinih prvih sto godina! 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa