Komentari 0

VIDEO: Kako izgleda putovanje u središte Zemlje?

VIDEO: Kako izgleda putovanje u središte Zemlje?

Nezamisliva ljepota i opasnost u samom središtu Zemlje - za nenadmašiv doživljaj avanture koja će vas ostaviti bez daha, gledatelji diljem svijeta gledat će ga u IMAX® kinima

Nova 3D obiteljska avantura Putovanje u središte zemlje 2: Tajanstveni otok počinje kad 17-godišnji Sean Anderson (Josh Hutcherson) dobije kodirani poziv u pomoć s misterioznog otoka koji se nalazi na mjestu na kojem ne bi trebao biti nikakav otok.

Njegov novi očuh Hank (Dwayne Johnson) ne može ga spriječiti da krene prema mjestu koje ne postoji, pa mu se pridružuje na putovanju južnim Pacifikom do mjesta koje je tek nekoliko ljudi vidjelo. Ili poživjelo da bi o njemu moglo pričati. Mjesto je to zadivljujuće ljepote i opasnih živih bića, vulkana, zlatnih planina i više nego zapanjujuće tajne.

Gabato (Luis Guzmán), jedini pilot helikoptera spreman za taj rizik, i njegova prelijepa i odvažna kći Kailani (Vanessa Hudgens) zajedno s njima kreću u potragu za otokom, spasiti njegovog usamljenog ljudskog stanovnika i pobjeći prije no što seizmički udarni valovi ne potope otok i sahrane njegova blaga zauvijek.

Ovaj je film nastavak hit filma iz 2008. godine, Putovanje u središte zemlje.

Pogledajte trailer u galeriji. Film igra od 09.02. u IMAX i ostalim kinima u 3D-u i u odabranim 2D kinima.