Obavijesti

Nike Air Pegasus u svojem najlakšem izadnju do sada!

Nike Air Pegasus u svojem najlakšem izadnju do sada!
6

Klasična Nikeova trkaća tenisica, u svojoj 30. godini postaje lakša, spremnija na izazove i bolja no ikada

Trkači na svim nivoima trkačke spreme znaju kako je za uspjeh potrebno vrijeme  i mnogo teškog truda. Tijekom tri desetljeća Nike Air Pegasus tenisica razvijala se iz godine u godinu kako bi pružala pouzdano uporište trkačima, konstantno udovoljavala zahtjevima i potrebama trkača te zadobila njihovo povjerenje i odanost. 

Današnja nova Air Pegasus+ 30 tenisica predstavlja kombinaciju snažnog i važnog nasljeđa i moderne tehnologije u svojem najlakšem izdanju, odnosno obliku do sada.

Pegasus mi je jedna od najdražih tenisica,” kaže svjetski prvak na dugim prugama Mo Farah koji veći dio svoje karijere trči u Nike Air Pegasus tenisicama te dodaje: “Iznimno je važno imati tenisice koje su dobro podstavljene, lagane i koje ti istovremeno pružaju potrebnu potporu.

Već su 30 godina ove tenisice presušna potreba svakog trkača, omiljene zbog svog Nike Zoom jastučića, dobrog prianjanja stopalu i male težine. I dok se Pegasus model mijenjao tijekom vremena uvijek je ostao vjeran svojim korijenima konstantno pružajući pouzdanu kvalitetu koju trkači i očekuju od ovih tenisica.

Poboljšanja Pegasusa nalaze se u tri zone: prednji dio stopala, srednji dio stopala i petu. Strateški postavljen gornji dio bez šavova odgovoran je za jedinstvenu unutrašnjost i ultra-lagani osjećaj prilikom nošenja tenisice. Posebno osmišljena Nike mrežica pruža potporu i omogućuje stopalu da diše, a Nike Zoom jastučić u peti omogućuje pokretljivost, odnosno poskakivanje i podstavu koja se formira prema stopalu. Unutarnji dio sigurno obavija stražnji dio pete.

Pegasus linija je već dugo popularna zbog svog dobrog  prianjanja. Nike Air Pegasus+ 30 koristi tzv. Fitsole sockliner kako prianjala uz stopalo poput čarape. Reflektirajući sloj koji se nalazi ispod vanjskog sloja pomaže trkačima da budu vidljivi u uvjetima smanjene vidljivosti.

Ekološki prihvatljiva guma koja se koristi u potplatu je izdržljiva i odlično se ponaša na različitim površinama. Precizno postavljena fleksibilna udubljenja – dublja po lateralnoj strani i plitka na medijalnoj strani – podržavaju prirodan, udoban korak.

Nakon 30 godina, Pegasus je prošao milijune i milijune kilometara. Nike Air Pegasus+ 30 početak je novog puta za novu generaciju. 

Nike Air Pegasus+ 30 tenisice dostupne su od 10. rujna u svim Nike trgovinama. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja
Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja