Obavijesti

Sport

Komentari 1165

Tučnjava i prekid u Beogradu: Uhićen brat premijera Albanije

Tučnjava i prekid u Beogradu: Uhićen brat premijera Albanije
14

Bespilotna letjelica sa zastavom Velike Albanije izazvala je tučnjavu i prekid meča Srbije i Albanije u Beogradu. Meč je prekinut, a brat albanskog premijera uhićen

VIDEO

Odavno se znalo da će večerašnja utakmica između Srbije i Albanije premašiti okvire sportskog , što se pokazalo i na samom terenu. Krajem prvog poluvremena utakmica je prekinuta zbog opće tučnjave na terenu stadiona Partizana.

Sve je pokrenuo potez jednog od albanskih navijača koji je, upravljajući bespilotnom letjelicom, nad terenom u 40. minuti utakmice izvjesio zastavu Velike Albanije na kojoj je pisalo "autohtona".

To je, dakako, iživciralo domaće navijače koji su počeli paliti baklje, a kad je Stefan Mitrović , srbijanski reprezentativac, dohvatio zastavu, izazvao je opći metež .

VIDEO

Prema njemu je došlo nekoliko albanskih nogometaša kako bi mu je oduzeli, a potom je krenula tučnjava , ušli su i gledatelji i glavnom sucu Martinu Atkinsonu nije preostalo ništa drugo nego poslati igrače u svlačionicu.

Utakmica je prvotno bila prekinuta, pa se trebala nastaviti. No nakon što se albanski reprezentativci nisu htjeli vratiti na teren , delegat je donio odluku kako je utakmica otkazana . Hoće li biti odigrana u srijedu bez prisustva gledatelja ili će za zelenim stolom biti registrirana 3-0 za Srbiju ili Albaniju, ovisi o Uefinim dužnosnicima.

- Svi ste vidjeli što se dogodilo, izvijestit ću kolege o tome. Ne želim govoriti o tome tko je kriv , to će učiniti kontrolna i disciplinski odbor Uefe. Okolnosti su bile takve da se utakmica nije mogla nastaviti. Kontrolor i ja podnijet ćemo izvješće Uefi - rekao je delegat utakmice, Nizozemac Harry Been .

Prema pisanju srbijanskog Blica , Orfi Rama , brat albanskog premijera Edija Rame , uhićen je nakon utakmice zbog osnovane sumnje da je organizirao i rukovodio cijelim incidentom oko zastave.

Navodno su kod njega našli daljinski upravljač kojim je upravljao letjelicom. Ona je puštena na stadion s obližnje crkve u Humskoj ulici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1165
VIDEO

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu
GOLIJADA U KOPRIVNICI

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu

U sadržajnoj utakmici 35. kola HNL-a palo je pet pogodaka. Dinamo je gubio pa okrenuo, a na koncu do slavlja stigao u 93. minuti. Šansu su dobili juniori i rezervni igrači, a debitirao je sin trenera Sergeja Jakirovića

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća
SVE O BORBI

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća

Prema saznanjima Fury će za borbu zaraditi 105 milijuna dolara, dok će Usik zaraditi 45, ali od toga će donirati milijun i pol dolara za Ukrajinu
Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!
BLIŽI SE KRAJ

Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!

Plus+ Početkom sljedećeg tjedna Hajduk bi trebao objaviti ime novog sportskog direktora, taj će čovjek imenovati i novog trenera, a tek potom kreće slaganje momčadi za sljedeću sezonu.