Obavijesti

Sport

Komentari 389

Benko zabio kao van Basten, Kouassi donio bod Hajduku...

Benko zabio kao van Basten, Kouassi donio bod Hajduku...
15

Tomečak je s desne strane ubacio u šesnaesterac. Tamo je loptu fantastično pričekao Benko i volejem u stilu Van Bastena s lijeve strane zabio u suprotni kut

VIDEO

Nama je puno lakše igrati protiv otvorenih protivnika, koji se nadigravaju, nego protiv onih koji se zatvore, rekao je trener Hajduka Igor Tudor uoči gostovanja na Kantridi u 11. kolu Prve HNL. Naime, Hajduk ove sezone nije izgubio nijedan derbi u ligi, a tako je ostalo i nakon gostovanja na Kantridi. Završilo je bez pobjednika 1-1.

U prvih 20-ak minuta nije bilo prave prilike ni na jednoj strani, a onda je Rijeka iz prve prave prilike na utakmici povela. U 24. minuti pogriješila je obrana Hajduka, lopta je stigla do Tomečaka koji je s desne strane ubacio u šesnaesterac Hajduka. Tamo je loptu fantastično pričekao Leon Benko i volejem u stilu Marca van Bastena s lijeve strane zabio u suprotni kut golmana Kalinića.

Rijeka je nakon gola imala nekoliko prilika za drugi gol, ali udarce Benka i Sharbinija zaustavila je obrana Hajduka ili golman Kalinić.

Hajduk je do gola stigao u 59. minuti nakon udarca iz kuta. Bukva je ubacio, a na drugoj stativi odlično se snašao Kouassi te je pospremio loptu u mrežu za 1-1.

U samoj završnici utakmice Kekov 'joker' Ivan Krstanović imao je tri vrlo izgledne prilike, ali prvi put je njegov udarac blokirao Maloča, drugi put je obranio Kalinić, a treći put promašio je cijeli gol.

Remijem Rijeke i Hajduka došlo je do zanimljive situacije na vrhu ljestvice Prve HNL gdje sada četiri momčadi imaju 23 boda. To su Rijeka, Hajduk, Lokomotiva te Dinamo, koji ima utakmicu manje.

Interventna policija spriječila sukob navijača

Derbi na Kantridi zasjenile su ružne scene na tribinama. Nakon izjednačujućeg gola Hajduka utakmica je prekinuta zbog bakljade. Naime, Splićani su zapalili 20-ak baklji i počeli ih bacati prema istočnoj tribini s navijačima Rijeke. Nakon toga su navijači sa zapadne tribine krenuli prema istočnoj tribini, a veći sukob spriječila je interventna policija.

Uvjerljiva pobjeda Lokomotive: Osijeku su zabili pet komada

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 389
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"