Obavijesti

Sport

Komentari 125

Filho, potraži si novi klub: Kap koja je prelila Mamićevu čašu...

Filho, potraži si novi klub: Kap koja je prelila Mamićevu čašu...
1

Mamić je navodno organizirao večeru za sve igrače. Pokušao je vratiti momčadski duh. Sammir jedini nije došao. Zdravko ga je nazvao i rekao mu da spakira stvari

VIDEO

Zdravko Mamić navodno je u subotu organizirao zajedničku večeru i pozvao sve igrače. Pokušao je vratiti momčadski duh, zbližiti igrače, potaknuti ih na zajedništvo. Svi su došli, osim Sammira!

Pričekali su Brazilca, vjerujući da će se ipak pojaviti, no nije mu bilo ni traga ni glasa. Vidjevši da ga je opet izigrao, Mamić je potpuno "poludio", nazvao ga i obavijestio da može spremiti stvari i napustiti klub.

<<<Sammira potjerali iz Dinama: 'Nikad više nećeš ovdje igrati'>>>

- Sammir je udaljen iz kadra prve momčadi. Zbog opetovanog iskazivanja nepoštivanja prema klubu i suigračima čvrsto sam odlučio udaljiti ga iz momčadi. Više nikada neće zaigrati za prvu momčad Dinama, izjavio je sportski direktor Dinama Zoran Mamić.

Svjedoci kažu da je Zdravku bilo izuzetno teško, Filho je bio njegov ljubimac, kojeg je zavolio od prvog dana. U njega je uložio gotovo sedam milijuna eura, trpio njegove nestašluke šest godina i na kraju klub na njegovom transferu neće dobiti ni lipe.

- Sammir je slobodan potražiti novi klub - stoji u priopćenju Dinama.

Brazilac je u Zagrebu radio što je htio. Suigrači tvrde da je na treninge znao doći "pod gasom", policija ga je nekoliko puta uhvatila pijanog za volanom, no Zdravko Mamić čvrsto je vjerovao u njega, pokušavao ga spasiti... Sve do subotnje večeri.

- Imao je i većih incidenata, vjerovali smo u njega, a pao je na maloj neposlušnosti. No, sad je dosta. Ne želim ga više u Dinamu - obratio se Zdravko društvu.

Bilo je to posljednje što je rekao o Sammiru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 125
VIDEO

Dinamo - Rijeka 0-0:  Prvi susret finala bez ispaljenog metka...
UZVRAT JE ZA TJEDAN DANA

Dinamo - Rijeka 0-0: Prvi susret finala bez ispaljenog metka...

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea
Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi