Obavijesti

Sport

Komentari 9

Tevez s tri gola i asistencijom odveo Juve do nova tri boda

Tevez s tri gola i asistencijom odveo Juve do nova tri boda
1

Svojim prvim hat-trickom u dresu Juventusa, Argentinac je zabio svoj 10. gol sezone te je izbio na drugo mjesto ljestvice strijelaca, s dva gola manje od G. Rossija...

VIDEO

Odigrano je sedam utakmica 16. kola talijanskog prvenstva iz kojih treba izdvojiti uvjerljivu domaću pobjedu Juventusa od čak 4-0 protiv Sassuola. Najzaslužniji za takav ishod je sjajni argentinski napadač Carlos Tevez koji je postigao hat-trick i asistirao iz slobodnog udarca Pelusou za 2-0 u 28. minuti. 

Tevez je zabijao u 15. nakon što je natrčao na jednu odbijenu loptu, zatim u 45. kada je presjekao jednu loptu gostujuće obrane te u 68. minuti utakmice kada je iskoristio dodavanje Mauricija Isle i zabio svoj prvi hat-trick u dresu Juventusa, te 10 pogodak u ovoj sezoni u Seriji A. Tevez je s ova tri gola izbio na drugo mjesto ljestvice strijelaca, s dva gola manje od Giuseppea Rossija. 

Na stadionu Artemio Franchi Fiorentina je pred 30.000 gledatelja dobila Bolognu s 3-0. Golove za domaćine dali su Slovenac Iličić u 13., Valero u 30. te Rossi u 64. minuti utakmice. Hrvatski reprezentativac Ante Rebić ušao je s klupe u 76. minuti umjesto strijelca Rossija, a već tri minute kasnije zaradio je žuti karton. 

Sampdoria je u gostima s 1-0 dobila Chievo, a jedini gol na utakmici djelo je Edera u 16. minuti. 

Genoa je kod kuće pred 19.000 gledatelja odigrala 1-1 protiv Atalante. Domaćine je u vodstvo doveo Bertolacci u 72. minuti na asistenciju Gilardina, dok je bod gostima osigurao De Luca u posljednjim trenucima sudačke nadoknade na asistenciju Cigarinija. Šime Vrsaljko na strani Genoe, kao ni Marko Livaja na strani Atalante, nisu bili u kadru za ovaj susret. 

Lazio je zahvaljujući neuništivom Miroslavu Kloseu, koji je postigao oba gola, s 2-0 kod kuće svladao Livorno. Klose je mrežu zatresao u 19. i 26. minut susreta, a Lazio je ovom pobjedom skočio na osmo mjesto tablice s osvojenih 20 bodova. 

Istim rezultatom, ali u gostima, Torino je slavio protiv Udinesea, a golove su zabili Farnerud u 48. te Immobile u 75. minuti. Igor Bubnjić i Ivan Kelava utakmicu su odgledali s klupe za rezervne igrače Udinesea. 

Parma i Cagliari su na stadionu Ennio Tardini u Parmi odigrali 0-0, a mladi Hrvat Marijan Ćorić je utakmicu odgledao s klupe za pričuve domaćina. 

Kasnije igraju Napoli - Inter, dok će svoj susret Milan - Roma svoj susret odigrati u ponedjeljak. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog
VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante