Obavijesti

Sport

Komentari 26

Guardiola napokon progovorio za medije: Dolazim u Englesku

Guardiola napokon progovorio za medije: Dolazim u Englesku
1

Imam nekoliko ponuda iz Engleske, ali ništa još nisam potpisao, rekao je Pep Guardiola i potvrdio nagađanja kako će na Otok. Zainteresiranih klubova ima puno

VIDEO

Već je 15-ak dana službeno poznato kako Pep Guardiola neće produljiti ugovor s Bayernom na kraju sezone i da će njegov nasljednik biti Carlo Ancelotti, no ne zna se u kojem će klubu katalonski stručnjak nastaviti karijeru.

Prvi put nakon objave o odlasku iz Münchena Guardiola se obratio novinarima i potvrdio medijska nagađanja kako će njegova sljedeća destinacija biti Engleska. No, suprotno nagađanjima da će u Manchester City, još to nije potvrdio.

- Razlog zbog kojeg nisam produžio ugovor je jednostavan, želim trenirati u Premiershipu. Kad budem odlučio o novom klubu, on će vas obavijestiti. Trenutačno ne mogu ništa više reći jer nisam ništa dogovorio - rekao je Pep.

Osim "građana", koji se najčešće spominju u kontekstu sljedeće stanice 44-godišnjeg trenera, u igri su i Manchester United i Chelsea, ali i Arsenal. Neki od njih vrlo vjerojatno već su mu dali na stol svoje ponude.

- Imam nekoliko ponuda iz Engleske, ali ništa još nisam potpisao - istaknuo je Guardiola.

Otklonio je mogućnost kupovine igrača iz Bayerna u novom klubu te pohvalio izbor uprave Bavaraca za njegova nasljednika na Allianz Areni.

- Treneri dolazee i odlaze, ali mislim da je Carlo Ancelotti savršen izbor za novog trenera i želim mu sve najbolje. Momčad je osvajala trofeje pod Juppom Heynckesom, kao i pod mojim mandatom. Bit će uspješni i pod Ancelottijem - rekao je Pep i za kraj poručio o glavnom cilju za kraj bavarske epizode u karijeri:

- Osvajanjem Lige prvaka moja će era ovdje biti potpuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 26

VIDEO

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!
TRENERSKE PROMJENE U HNL-U

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!

Paolo Tramezzani dobio je bolju ponudu i vrlo vjerojatno napušta Istru 1961. Damir Mišković, pak, u Rijeci želi vidjeti trenutačno najdugovječnijeg trenera u HNL-u, čovjeka koji je zanimljiv i HNS-u

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti
Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?
DOMAĆA KONKURENCIJA

Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?

Predsjednik HNS-a i neki klubovi iz HNL-a čestitali su Dinamu na osvajanju trofeja, dok drugi još uvijek šute. Do kraja prvenstva igra se još jedno kolo