Obavijesti

Sport

Komentari 153

Hajduk ide na opasne Gruzijce, Rijeka vjerojatno na Slovence!

Hajduk ide na opasne Gruzijce, Rijeka vjerojatno na Slovence!
3

Hajduk, Rijeka i Lokomotiva saznali su moguće protivnike u 3. pretkolu. Hajduk ide vjerojatno na gruzijski Dila Gori, Rijeka na Olimpiju, a Lokomotiva na Trabzonspor...

VIDEO

Najveći gubitnik uoči ždrijeba 3. pretkola Europske lige je Hajduk. Splićani su trebali biti nositelji, ali Uefinom odlukom o poništavanju kazne Bešiktašu, turski je klub na listi nositelja, a Hajduk je izgubio taj status. 

Hajduk će, ako prođe makedonsko Turnovo, igrati protiv pobjednika utakmica Dila Gori (Gruzija) - Aalborg (Danska).

Neće Splićanima biti lako jer Gruzijci su opasni. Dila Gori prošle je sezone u pretkolu izbacila Anorthosis, a ove je godine u prvoj utakmici 2. pretkola Europske lige razbila Aalborg 3-0 i izvjesno je kako će proći dalje.

No Hajduk još mora odraditi uzvratnu utakmicu protiv Turnova koje su pobijedili kod kuće 2-1. 'Bili' su puno bolja momčad i samo u uzvratu moraju početi iskorištavati sve te prilike.

Rijeka na Olimpiju ili Žilinu

Rijeka je u fantastičnoj predstavi (5-0) apsolvirala velške amatere i saznala mogućeg protivnika u 3. pretkolu Europske lige. Bit će to pobjednik utakmice slovenske Olimpije i slovačke Žiline. 

Olimpija je u prvoj utakmici pobijedila Žilinu kod kuće 3-1. Zanimljivo je da je Rijeka na pripremama uoči početka sezone "razmontirala" Olimpiju u Kranjskoj Gori (4-0).

Lokomotiva protiv Trabzona ili Derry Cityja

Momčad Tomislava Ivkovića odigrala je fantastičnu utakmicu i pobijedila favorizirani Dinamo Minsk (2-1). Slijedi uzvrat u Zagrebu, a Dinamo je nakon početne uloge favorita spao na momčad kojoj će trebati puno sreće kako bi izborio prolazak dalje.

Lokomotiva je saznala mogućeg protivnika u 3. pretkolu Europske lige. Bit će to pobjednik utakmice Trabzonspor (Turska) - Derry City (Irska).

U prvoj utakmici 2. pretkola Trabzonspor je slavio protiv Derry Cityja 4-2.

Ždrijeb 3. pretkola Europske lige:

HAJDUK / Turnovo - Dila Gori / Aalborg

RIJEKA / Prestaty Town - Olimpija / Žilina

LOKOMOTIVA / Dinamo Minsk - Trabzonspor / Derry City

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 153
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti