Obavijesti

Sport

Komentari 87

I Dinamov avion se pokvario! Zbog kvara sletjeli u Ljubljanu

I Dinamov avion se pokvario! Zbog kvara sletjeli u Ljubljanu
7

Za vrijeme leta na utakmicu drugog kola Europske lige protiv Ludogoreca u Sofiju, čarter avion sa stožerom i igračima Dinama morao je prisilno sletjeti u Ljubljanu...

VIDEO

Ubrzo nakon polijetanja iz zagrebačke zračne luke Pleso čarter letom za Bugarsku, avion s nogometašima Dinama morao je prisilno sletjeti. Zbog kvara 'modri' su sletjeli u zračnu luku u Ljubljani. Zasad je poznato da se radi o tehničkom kvaru aviona slovenske kompanije Adria Airways te da su svi putnici na letu dobro.

'Modri' su jutarnjim letom krenuli na utakmicu drugog kola Europske lige u Sofiju protiv Ludogoreca. Dinamo je u prvom kolu izgubio od Černomoreca (1-2) dok je Ludogorec pobijedio PSV (2-0).

Fernandes: Moramo čekati dva sata

Čileanski napadač Dinama Junior Fernandes ubrzo nakon prisilnog slijetanja u Ljubljanu objavio je fotografije iz ljubljanske zračne luke uz komentar: 

'Dosađujemo se na aerodromu jer je avion imao problema. Imali smo prisilno slijetanje i sada čekamo dva sata da možemo ponovno poletjeti.'

U četiri dana tri incidenta s avionima Croatia Airlinesa

Letenje je posljednjih nekoliko dana unijelo nervozu među putnike nakon što je Croatia Airlines od petka do ponedjeljka zabilježio tri incidenta s neispravnostima zrakoplova.

U petak je oko 20.20 sati na nos sletio zrakoplov Croatia Airlinesa u Zürichu. Do problema je došlo zbog nemogućnosti otvaranja prednjeg kotača, a zbog prisebnosti pilota nikakvih žrtava ni veće materijalne štete nije bilo.

U subotu je zrakoplov CA poletio iz Dubrovnika za Rim, no zbog kvara morao pred Rimom se morao okrenuti i vratiti u Hrvatsku. Prisilno je sletio u Splitu.

Već početkom ovog tjedna uslijedili su novi problemi za Croatia Airlines nakon što zbog kvara motora zrakoplov iz Beograda nije poletio za Split.

Dinamo otišao za Sofiju: 'Bod kod Ludogoreca bio bi dobar'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače