Obavijesti

Sport

Komentari 207

Vučević novi trener Hajduka: I ja sam kriv za sve ovo u klubu

Vučević novi trener Hajduka: I ja sam kriv za sve ovo u klubu
4

Goran Vučević vodit će Hajduk do kraja sezone, potvrdio je Marin Brbić. Špaco je na klupi splitskih 'bilih' izdržao dva mjeseca, a ostavio je klub na četvrtom mjestu

VIDEO

Hajduk je na izvanrednoj konferenciji za novinare potvrdio kako Špaco Poklepović više nije trener splitske momčadi. Na klupu "bilih" umjesto njega dolazi sportski direktor Goran Vučević, koji će na toj funkciji ostati do kraja sezone. 

Bila je ovo teška odluka. Stanko je radio dobro, ali rezultat ga nije mazio. Hvala mu što je uskočio kao hajdučki vojnik kad je to najviše trebalo. Učinio je sve, ali nažalost, rezultat je izostao. Odlučili smo da momčad preuzme sportski direktor Goran Vučević koji će na klupi ostati do ljeta - kazao je predsjednik Hajduka Marin Brbić. 

Poklepovićev četvrti mandat u Hajduku završio je nakon poraza protiv Istre. Pulski klub bio je koban za Poklepovića i u njegovom trećem mandatu. Stanko Poklepović je na pitanje o ostavci nakon Istre rekao kako nikad u karijeri nije dao otkaz. 

Čelnici Hajduka, koji je ovog proljeća bodovno najlošija momčad lige, procijenili su kako momčad treba pozitivni šok. Hajduk je četvrta momčad lige, za Lokomotivom i mjestom koje vodi u europske kvalifikacije zaostaje pet bodova. Do tog cilja mogu i preko Kupa, ako uđu u finale. Split je u prvoj utakmici na Poljudu odigrao 1-1.

Vučević: I ja sam odgovoran

Stvarno se želim zahvaliti Poklepoviću, vodio je Hajduk duhom i znanjem. Ja sam ga doveo kao iskusnog trenera i na neki način sam odgovoran za ovo što se događa. Hvala klubu koji mi je dao povjerenje da izvučem što se može. Jedini razlog odlaska Poklepovića je rezultat i ništa durgo. Kriza nije ugodna, bit će teško, ali da ne vjerujem da ogu nešto napraviti ne bih ni prihvatio ovu dužnost - rekao je Goran Vučević i dodao:

- Nismo se nadali ovoj situaciji, niz nesretnih okolnosti doveo je do ovakve situacije. Odigrali smo sjajnu utakmicu protiv Dinama, protiv Zagreba smo imali igrača više i penal pa smo izgubili... Bodovi nam nedostaju i to nas je dovelo do ovoga.  Politika kluba koju sam provodio uvijek je bila da igraju mladi. Treneri su možda procijenili da ti mladi nisu u stanu donijeti bodove. Stanko je htio najbolje, nažalost, za pravo vam daje rezultat.

Vučević je komentirao i ponašanje te zalaganje igrača.

- Ne opravdavamo kartone i loše ponašanje. Neke stvari nisu dobre, treba reagirati, ali to će ostati u četiri zida - rekao je Vučević i dodao: 

- Nisam imao u planu sjesti na klupu, ne znam tko će biti u stožeru. Kao vojnik kluba, ne da sam morao, nego nije bilo dileme. Nismo imali nikakvo rješenje van kluba, ne želim ni bježati od odgovornosti... Imali smo korektan razgovor sa Stankom, naša je želja da ostane u klubu, on je želio kratak odmor, da se makne od kluba.... - kazao je Vučević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 207
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku