Obavijesti

Sport

Komentari 33

Man. City i Liverpool lako do bodova, United uz dosta muke

Man. City i Liverpool lako do bodova, United uz dosta muke
4

Nogometaši Manchester Cityja oporavili su se od poraza u Ligi prvaka od Bayerna te su na svojem Etihadu pobijedili Everton 3-1 u sedmom kolu Premiershipa

VIDEO

Nakon dva uzastopna poraza od Aston Ville u Premiershipu i Bayerna u Ligi prvaka, nogometaši Manchester Cityja vratili su se pobjedničkim navikama. Sedmo kolo engleskog prvenstva otvorili su na svojem Etihadu pobjedom nad Evertonom 3-1 i ujedno ga preskočili na ljestvici.

'Građani' su iz mini krize izašli zahvaljujući golovima Alvara Negreda i Sergia Agüera, iako su gosti iz Liverpoola bili ti koji su prvi poveli. Za to je zaslužan bio Romelu Lukaku, koji je oči u oči matirao Joea Harta za 0-1.

No vodstvo Evertona trajalo je ravno minutu jer je City na drugoj strani ekspresno izjednačio preko Alvara Negreda, koji je zabio nakon sjajnog proigravanja Yaya Tourea.

Pitanje pobjednika riješio je Sergio Agüero s dva gola. Za vodstvo domaćina 2-1 zabio je na samom izdahu prvog poluvremena zabio je s desne strane u suprotni kut nakon asistencije Davida Silve. Pobjedu je potvrdio realiziravši penal, ali je naposljetku gol priznat kao autogol Timu Howardu, kojemu se lopta odbila od leđa u vlastitu mrežu.

City se s 13 bodova i utakmicom više izjednačio s Liverpoolom na drugom mjestu.

Liverpool lako do tri boda

Liverpool je nastavio s dobrim igrama u novoj sezoni, a u 7. kolu su na Anfieldu pobijedili Crystal Palace 3-1.

'Redsi' su poveli u 13. minuti nakon što je Luis Suarez odlično zabio s travnjaka u trenutku kada se već činilo da je prilika propala. Samo četiri minute kasnije majstorijom Sturridgea na lijevoj strani peterca Liverpool je stigao do 2-0. U 38. minuti 'redsi' su zabili i treći gol, a strijelac iz penala bio je Gerrard.

Gosti su u nastavku zabili počasni gol preko Gaylea u 76. minuti.

Newcastle je golovima Remyja u 30. i 38. minuti pobijedio na gostovanja kod Cardiffa. Domaćini su u 58. smanjili preko Odemwingieja za konačnih 2-1.

Liverpool je pobjedom ponovno na vrhu Premiershipa, sa 16 bodova. Arsenal ima bod, ali i utakmicu manje. City je treći s 13 bodova.

Pobjeda Uniteda

Nogometaši Manchester Uniteda su nakon dva uzastopna poraza napokon pobijedili i to na gostovanju kod posljednjeg Sunderlanda 2-1.

Nije dobro krenulo za 'crvene vragove'. Domaćini su poveli u 5. minuti golom Gardnera. Ipak u razmaku od 55. do 61. minuti United je zabio dva gola i odnio tri boda. Oba gola zabio je Januzaj.

Ovo je Unitedu tek treća pobjeda u sezoni te su trenutno na 9. mjestu.

Premiership, 7. kolo:

  • Manchester City - Everton 3-1
  • Liverpool - Crystal Palace 3-1
  • Hull - Aston Villa 0-0
  • Fulham - Stoke 1-0
  • Cardiff - Newcastle 1-2
  • Sunderland - Manchester United 1-2

Sturridge i Suarez najzaslužniji za novu pobjedu Liverpoola...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 33

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

VIDEO Pogledajte ludnicu ispred Maksimira! Navijači uz baklje dočekali dinamovce iz Rijeke
ZAGREB DOČEKAO RABUZINOVO SUNCE

VIDEO Pogledajte ludnicu ispred Maksimira! Navijači uz baklje dočekali dinamovce iz Rijeke

ZAGREB - Dinamo je na Rujevici pobijedio Rijeku 3-1 i osvojio Kup. Za nedjelju je najavljena velika fešta na Trgu bana Jelačića, ali su navijači u kasnim večernjim satima priredili doček igračima ispred Maksimira. Nekoliko stotina njih je dočekalo dinamovce pjesmom i bakljadom, igrači su bili oduševljeni, kao i prije tri tjedna nakon pobjede na Rujevici u prvenstvu. Izašli su iz autobusa i pozdravili navijače koji su bili u deliriju
Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad