Obavijesti

Sport

Komentari 116

Bayern do naslova svjetskog prvaka, Mandžukiću peti trofej

Bayern do naslova svjetskog prvaka, Mandžukiću peti trofej
17

Mandžo je u igru ušao u 75. minuti umjesto Müllera, no i to mu je bilo dovoljno da osvoji svoj peti trofej ove godine, što je više nego što je ikad osvojio ijedan Hrvat...

VIDEO

U finalu Svjetskog klupskog prvenstva igranog u Marrakechu, Bayern München svladao je Raja Casablancu rezultatom 2-0 i dodao još jedan veliki trofej u svoju kolekciju. Bavarska je momčad u 2013. godini osvojila Bundesligu, DBF-Pokal, Ligu prvaka, Europski superkup i sada Svjetsko klupsko prvenstvo. 

Od početka utakmice europski je prvak pokazao da je za klasu bolja momčad od svog afričkog 'kolege', a u 7. minuti Dante je zabio za vodstvo Bayerna. Nakon kornera s desne strane Boateng je glavom spustio loptu za Dantea koji odlično pogađa za 1-0. 

U 22. minuti Thiago zabija za 2-0 Bayerna. Nakon odličnog prodora po lijevoj strani Alabe, Thiago na njegovu asistenciju s nekih desetak metara iskosa s lijeve strane gađa suprotni kut za veliko veselje navijača njemačke ekipe. 

Afrički prvak za klasu ispod europskog

Raja je u drugom pouvremenu odlučno krenula po gol, i imala nekoliko izglednih prilika, no nije ih znala iskoristiti. Najozbiljnije pokušaje branio je Neuer, a nekoliko njih u zadnjim trenucima utakmice otišlo je daleko iznad gola. 

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić u igru je ušao u 75. minuti umjesto Thomasa Müllera, ali u preostalo vrijeme do kraja utakmice loptu je dotaknuo doslovno dva puta, bez imalo ozbiljne prijetnje po suparnički gol. Međutim, i to mu je bilo dovoljno da osvoji svoj peti trofej ove godine što je više nego što je ikad osvojio ijedan hrvatski igrač. Legendarni kapetan 'vatrenih' Zvonimir Boban osvojio je 1994. godine četiri trofeja. 

Mandži sve, Luki ništa: Čista petica za godinu iz snova...

Ronaldinho zabio golčinu iz slobodnog udarca i pocrvenio

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 116
VIDEO

'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'
VIDEO: PROŠLE SU 34 GODINE

'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'

Dinamo protiv Zvezde, 13. svibnja 1990. Zločinac Arkan paradirao je s pištoljem uz teren, milicija je tukla samo hrvatske navijače, a golobradi kapetan plavih ušao u povijest

Ovako danas izgleda legenda Uniteda. A mlađi je od Cristiana Ronalda i Luke Modrića...
A 38 MU JE

Ovako danas izgleda legenda Uniteda. A mlađi je od Cristiana Ronalda i Luke Modrića...

Umjesto besprijekorno obrijanog lica, kakvog smo ga gledali tijekom nogometne karijere, danas nosi neurednu sijedu bradu i kratko ošišanu frizuru. Nakupilo se i nešto kilograma
Pogledajte spektakularan prvi gol Ivana Perišića za Hajduk! Uopće ga nije htio slaviti!?
DOBRODOŠAO U HNL

Pogledajte spektakularan prvi gol Ivana Perišića za Hajduk! Uopće ga nije htio slaviti!?

Napokon je dočekao i to. Ivan Perišić odapeo je ljevicom s 12-13 metara iz voleja i pogodio suprotnu malu mrežicu za oduševljenje Aldo Drosine. Uopće nije slavio gol!