Obavijesti

Sport

Komentari 87

Modrić: U prvom poluvremenu smo im trebali zabiti tri gola...

Modrić: U prvom poluvremenu smo im trebali zabiti tri gola...
1

Možemo biti ponosni kako smo igrali sat vremena, ali ne nakon toga, rekao je Luka Modrić koji je dobro igrao do 88. minute u porazu Reala kod Barcelone (2-1)

VIDEO

Real Madrid izgubio je na Nou Campu (2-1) te sada 10 kola prije kraja Primere zaostaje za vodećom Barcelonom četiri boda. Od prve minute u El Clasicu imali smo i dva hrvatska veznjaka. Ivan Rakitić za Katalonce je igrao do 76., a Luka Modrić za 'kraljeve' do 88. minute.

- Igrali smo vrlo dobro do drugog gola. Bili smo puno bolji od Barcelone, trebali smo im zabiti dva ili tri gola u prvom poluvremenu. U nastavku nismo igrali kao momčad - rekao je Modrić.

Španjolski mediji napominju da je Real igrao dobro dok je Luka imao snage. Teška ozljeda ipak je ostavila traga i Modrić nije mogao izdržati 90 minuta.

- Prije gola smo igrali dobro i u obrani i u napadu, ali nikako nismo uspjeli zabiti gol. Drugi gol Barcelone nas je ubio mentalno, a stigao je i umor - dodao je Luka.

Barcelona je prvi gol zabila nakon slobodnjaka Lea Messija i gola glavom Mathieua u 19. minuti. Izjednačio je Real u 31. minuti poslije sjajne akcije Modrića, Benzeme i Ronalda. Luka je fantastično dubinskom loptom poslužio Benzemu, ovaj još bolje petom ostavio za Ronalda, a Portugalac takve prilike ne propušta. Pobjednički gol zabio je Suarez u 56. minuti.

- Tužni smo, ali možemo biti ponosni kako smo odigrali sat vremena, no ne i nakon toga. Ovo je bilo najboljih sat vremena Reala u 2015. godini.

Real sada mora loviti četiri boda razlike u deset preostalih kola.

- U sljedećim utakmicama moramo igrati kao u prvih 60 minuta ove. Ima još puno utakmica i moramo se boriti do kraja. Ništa još nije gotovo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja
ČUDESAN MEČ U RIJADU

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja

Prvi put nakon 25 godina dobili smo apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji, a tu laskavu titulu u Saudijskoj Arabiji osvojio je Oleksandr Usik koji je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Tysona Furyja

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća
SVE O BORBI

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća

Prema saznanjima Fury će za borbu zaraditi 105 milijuna dolara, dok će Usik zaraditi 45, ali od toga će donirati milijun i pol dolara za Ukrajinu
VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu
GOLIJADA U KOPRIVNICI

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu

U sadržajnoj utakmici 35. kola HNL-a palo je pet pogodaka. Dinamo je gubio pa okrenuo, a na koncu do slavlja stigao u 93. minuti. Šansu su dobili juniori i rezervni igrači, a debitirao je sin trenera Sergeja Jakirovića