Obavijesti

Sport

Komentari 307

Prva napuštanja: Vukojević se oprostio od 'kockastog' dresa

Prva napuštanja: Vukojević se oprostio od 'kockastog' dresa
1

U 'kockastom' dresu 30-godišnji je Vukojević ostvario 55 nastupa i zabio 4 gola, no nakon 'grijanja klupe' u Brazilu, poslao je pismo predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru

VIDEO

Veznjak hrvatske reprezentacije i kijevskog Dinama, Ognjen Vukojević, odlučio je nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu otići u reprezentativnu mirovinu, objavljeno je na službenim stranicama HNS-a. 

U 'kockastom' dresu 30-godišnji je Vukojević ostvario 55 nastupa i zabio četiri gola, no nakon 'grijanja klupe' u Brazilu, 'Ogi' je poslao pismo predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru povodom odlaska u reprezentativnu mirovinu. Pismo Vam prenosimo u cijelosti:

Ovim putem želim Vas obavijestiti o mojoj odluci o oproštaju od hrvatske nogometne reprezentacije i mog nastupa u reprezentativnom dresu.

Opraštam se od hrvatske nogometne reprezentacije nakon punih sedam godina igranja, u kojem periodu sam s reprezentacijom sudjelovao na dva Europska nogometna prvenstva i na jednom Svjetskom nogometnom prvenstvu. U reprezentativnom dresu imao sam 55 nastupa i postigao sam 4 pogotka.

U ovom za mene vrlo emotivnom trenutku želio bih se zahvaliti Hrvatskom nogometnom savezu za sve što je učinio za reprezentaciju, našim vjernim navijačima koji su nas uvijek punim srcem bodrili i bili uz nas u svim trenucima, želio bih se zahvaliti bivšim izbornicima gospodinu Slavenu Biliću i gospodinu Igoru Štimcu, za sve ono što su za reprezentaciju i mene osobno učinili, svim mojim reprezentativnim suigračima s kojima sam se zajedno borio za što bolji uspjeh naše reprezentacije, kao i cijeloj hrvatskoj javnosti.

Posebno se želim zahvaliti mojem klubu Dynamu Kijev u kojem igram, na čelu s Predsjednikom kluba gospodinom Igorom Surkisom, za svu podršku koju su mi pružili tijekom moje reprezentativne karijere.

U ovim za mene emotivnim trenucima zahvaljujem se mojim osobnim prijateljima i naročito mojoj obitelji koja je uvijek bila uz mene i bez čije podrške i razumijevanja ne bih uspio.

Uvijek ću pamtiti trenutke moje reprezentativne karijere, naša reprezentacija ostaje na posebnom mjestu u mojem srcu.

Cijeloj reprezentaciji i svim suigračima želim puno uspjeha i što bolje rezultate u budućim utakmicama, najprije na predstojećem Europskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj 2016. godine, a i svim ostalim prvenstvima koja su pred njima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 307
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja