Obavijesti

Sport

Komentari 43

Štimac se digao s 'presice' na izjavu Igora Pamića o sucima

Štimac se digao s 'presice' na izjavu Igora Pamića o sucima
2

Zadar je na proljeće osvojio 10 bodova na račun sudačkih pogrešaka, rekao je Igor Pamić nakon utakmice Istre i Zadra. Igor Štimac zbog toga je napustio "presicu"

VIDEO

Igor Pamić i Igor Štimac. Obojica bez dlake na jeziku, izravni do bola. Samo jedan je ostao na konferenciji za novinare nakon utakmice u Puli. Istra i Zadar odigrali su 0-0 na Aldo Drosini u borbi za ostanak. Štimac je na početku 'presice' rekao kako je Istra igrala na bod. Pamiću baš i nije sjela ta izjava, piše Regional Express.

- Ja više ne mogu lagati. Zadar je ušao u drugi dio prvenstva s minusom i jako se dobro snalazi u ovoj situaciji. Na direktne pogreške sudaca osvojili su 10 bodova. Meni je drago da smo mi osvojili ovaj jedan bod, nek se dobro vidi da nama nitko ništa nije poklonio - rekao je trener Istre Igor Pamić , kojem je odmah odgovorio Igor Štimac.

- Koliko ste puta u Zadru pucali na gol? Jednom - rekao je Štimac .

- Pa od 12. minute igrali smo s igračem manje - odgovorio mu je Pamić .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ako ćemo već o suđenju, bi smo trebali ovu cijelu utakmicu biti s igračem više zbog udaranja igrača bez lopte - dodao je Štimac i demonstrativno napustio prostoriju.

- Sad ću ja biti bezobrazan, ali evo. Nadam se da ćemo mi u Osijeku imati ovakvo suđenje. To bi bilo dobro za hrvatski nogomet - dodao je Igor Pamić.

VIDEO

Situacija na začelju nakon remija u Puli tri kola prije kraja nije se bitno promijenila. Istra drži osmo mjesto, posljednje koje garantira ostanak u prvoligaškom društvu.

Zadar je na 9. mjestu s tri boda manje, a Osijek je posljednji s bodom manje od Zadra i četiri manje od Istre. Klub koji ovo prvenstvo završi na 9. mjestu ide u doigravanje za ostanak u ligi, a posljednjeplasirani klub seli u drugu ligu...

Ljestvica:

  • Dinamo 81
  • Rijeka 69
  • Hajduk 46
  • Lokomotiva 42
  • Zagreb 40
  • Slaven 39
  • Split 37
  • Istra 34
  • Zadar 31
  • Osijek 30

Raspored u zadnja tri kola:

  • Istra - OSIJEK, Dinamo, ZAGREB
  • Zadar - Rijeka, SLAVEN, Lokomotiva
  • Osijek - Istra, RIJEKA, Slaven

*velikim slovima su gostujuće utakmice

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio