Obavijesti

Nova make-up kolekcija The one by Oriflame od 1. travnja

Nova make-up kolekcija The one by Oriflame od 1. travnja
6

Preko 30 proizvoda The One kolekcije otkriva savršeni spoj ljepote i mode, a sadržava tri podkolekcije: Svakodnevna ljepota, Snažan dojam i Dugotrajan izgled.

Međunarodna švedska kozmetička kompanija Oriflame kozmetika predstavila je svoju novu make-up kolekciju THE ONE, za koju je ova kozmetička kuća priredila i najveće lansiranje u povijesti švedskih make-up brendova!  

The ONE kolekcija sadrži preko 30 inovativnih, modernih i raznolikih make-up proizvoda za kreiranje željenog izgleda da bi što više naglasili individualnu ljepotu. The ONE kolekcija je puno više od make-up proizvoda – nadahnuta je posljednjim modnim trendovima, objedinjuje svijet ljepote i mode u jednu pristupačnu make-up kolekciju.

Nastala je kao rezultat pomnog istraživanja i osluškivanja želja Oriflame članova, a osmišljena je da bi savršeno odgovarala svim njihovim potrebama. Navedena kolekcija će u Hrvatskoj biti dostupna od 1. travnja 2014. godine, isključivo preko Oriflame kataloga  i web stranice www.oriflame.hr.

Uz kolekciju The ONE by Oriflame moguće je kreirati nekoliko različitih izgleda, od dramatičnog i glamuroznog preko modernog izgleda za svaki dan do izražajnog koji će trajati cijeli dan i noć. Kolekcija se sastoji od tri podkolekcije: Svakodnevna ljepota, Snažan dojam i Dugotrajan izgled.

Snažan dojam: Uz proizvode iz ove podkolekcije postiže se glamurozan izgled koji neće ostati neprimijećen i koji daje osjećaj snage i  samopouzdanja. Proizvod koji je neophodan za ostavljanje snažnog dojma je Volume Blast maskara, koja trepavicama daje 24 puta veći volumen za dramatičan, prodoran pogled!  

Svakodnevna ljepota: Svi sanjamo o tome da izgledamo besprijekorno u svakodnevnim situacijama, bilo da idemo na posao, pijemo kavu s prijateljicom ili obavljamo kupnju. Proizvodi iz ove podkolekcije nude  savršena rješenja za predivan izgled svaki dan. IlluSkin tekući puder te IlluSkin korektor daju koži prirodan sjaj i prekrivenost te čine savršenu podlogu za svakodnevni izgled.

Dugotrajan izgled: Oriflame shvaća važnost dugotrajnog make-upa i to je razlog zašto proizvodi iz ove podkolekcije neće iznevjeriti. Savršeni su za žene užurbanog stila života jer traju cijeli dan i možete se pouzdati u njih. Long Wear lakovi za nokte savršeni su primjer postojanih proizvoda jer su otporni na pucanje i traju do 14 dana!

Kako bi lansirali The ONE by Oriflame kolekciju i naglasili njenu poveznicu sa svijetom mode, Oriflame je bio službeni make-up pokrovitelj modnog dodađanja Mercedes Benz Fashion Week Stockholm 2014. The ONE kolekcija bila je službeni make-up modela na ovom događanju.

Suradnja Oriflamea i svijeta mode nastavlja se službenim pokroviteljstvom modnog događanja Moscow Fashion Week.

The ONE zajednica

Kao savršena podrška lansiranju ove kolekcije, Oriflame je osnovao The ONE zajednicu: grupu najpoznatijih svjetskih promotora iz svijeta mode i ljepote koji utjelovljuju duh ove kolekcije i daju članovima pristup posljednjim trendovima u modi i ljepoti.  

The ONE zajednica okuplja make-up artiste, blogere, novinare, modele, stiliste i modne poklonike koji će pozicionirati The ONE kolekciju u sami vrh svijeta ljepote i mode. Cilj Oriflamea je do kraja 2014. godine imati više od 100 utjecajnih promotora diljem svijeta.

U svakoj prilici, The ONE kolekcija pruža vam savršene proizvode za individualni stil i savršeni izgled koji ćete kreirati s lakoćom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja
Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja