Obavijesti

Novi hit-roman Marije Horvat je u prodaji! Čeka vas i poklon!

Novi hit-roman Marije Horvat je u prodaji! Čeka vas i poklon!
3

Marija Horvat prošle je godine oduševila hrvatske čitateljice trilogijom "Tri boje"! Ove godine donosimo novu poslasticu uz fenomenalan Biobaza poklon svakome kupcu!


Marija Horvat, autorica serijala ''Tri boje'', najvećeg hrvatskog hita u 2013. godini koji je oduševio čitateljice i odveo ih u skriveni svijet strasti gdje se miješaju ljubav i pohota, sada odlazi korak dalje! 

U novom erotskom trileru "Devet stepenica tame: Prolaz" donosi priču o opasnoj  sekti, nevinim djevojkama i njihovim tajnim željama, o putu na kojem glavna junakinja otkriva svijet prepun opasnih strasti koje čuče u svima nama. 

Maja se vratila u Zagreb jer je njezina mlađa sestra netragom nestala. Vidjevši da se policija vrti u krug i ima pametnija posla od potrage za njom, sama počinje slijediti trag koji vodi u elitne krugove kojima vlada tajanstvena sekta crvenog kruga. Put vodi kroz najtajnije kutke ljudske svijesti, pune požude i mračnih želja na korak do ludila. Tragajući kroz tajne seksualnog podzemlja Maja saznaje da njena sestra i nije bila toliko nevinašce, ali otkriva i tajnu požude skrivene u sebi. 

Roman Marije Horvat, ''Devet stepenica tame: Prolaz“ potražite na kioscima i na mondo.hr za samo 29,90 kn, a svi kupci uz knjigu dobivaju i idealan poklon za ljetne dane – Biobaza pekmez za sunčanje sa zlatnim česticama.

Biobaza Golden Sun pekmez za brzo tamnjenje i brončanu put sadrži 98% sastojaka prirodnog podrijetla koji koži osiguravaju hidrataciju, obavijaju je neodoljivim sjajem te potiču intenzivno tamnjenje i postizanje brončane puti.

Lagani tonirani pekmez izlaganje suncu čini još učinkovitijim, a tamnjenje jednostavnijim. Zahvaljujući prahu sjemenki kakaa i ulju mrkve, koža poprima ujednačenu, brončanu boju koju naglašavaju i sitne zlatne čestice, obavijajući je luksuznim sjajem.

Njegujuća ulja masline i nevena blagotvorno djeluju na suhu kožu i sprječavaju njeno isušivanje. Dragocjeno ulje ružina drva ostavlja kožu ugodno mirisnom i štiti od starenja. Ne sadrži zaštitni faktor pa se preporuča za kožu koja je otporna na sunce ili je već postigla preplanuli ten. Lagano se razmazuje, a potrebno ga je nanijeti na čistu i suhu kožu prije izlaganja suncu. Ne sadrži umjetne zaštitne filtere.  

Ponudu novih književnih, DVD i CD izdanja 24sata pratite na facebook stranici 24sata Shop


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"