Obavijesti

Od 1. do 15. lipnja dm pomaže u zdravoj zabavi na suncu

Od 1. do 15. lipnja dm pomaže u zdravoj zabavi na suncu
1

Izležavanje na plaži, sunce, more, miris kokosa, palme, koktelčić u ruci – prvo je na što pomislimo kad razmišljamo o ljetu. Pritom, vjerojatno, zaboravljamo i ono najvažnije – kreme za zaštitu

Od 01. do 15. lipnja za 50 bodova 20 % popusta na cijeli asortiman njege za sunčanje

Izležavanje na plaži, sunce, more, miris kokosa, palme, koktelčić u ruci – prvo je na što pomislimo kad razmišljamo o ljetu. Pritom, vjerojatno, zaboravljamo i ono najvažnije – kreme za zaštitu od sunca. Kako biste sigurno uživali u čarima ljeta, od 1. do 15. lipnja za 50 bodova na active beauty kartici ostvarite 20 % popusta na sav asortiman sunčane njege u svim prodavaonicama dm-a. 

Tijekom ljetnih mjeseci, kada nam je Sunce najbliže, a njegove zrake najopasnije, pazimo na to da naši članovi Svijeta prednosti uvijek pri ruci imaju kremu sa zaštitnim faktorom, a u nastavku donosimo podsjetnik na nekoliko važnih pravila kojih se trebamo pridržavati kako bi naš boravak na suncu bio siguran: 

1. Namažite se dovoljnom količinom kreme

Dok vaše lice zahtijeva malu količinu kreme, nogama i rukama je ipak potrebna „žlica“ kreme. Nakon što ste se namazali, pričekajte 15 do 30 minuta da se krema upije prije no što se prepustite blagodatima sunca.

2. Ponovno se (na)mažite, i to barem svaka dva sata

Kako biste sigurno uživali tijekom višesatnog boravka na suncu, kremu nanosite svaka dva sata. To je osobito važno ako se kupate ili znojite.

3. Što kada je oblačno?

Ne zaboravite da oblaci propuštaju više od 90 posto UV-zračenja što znači da biste trebali nanijeti kremu i kada je oblačno.

4. Ne zaboravite na manje dijelove tijela (i detalje)

Uši, koljena, laktovi – sve su to dijelovi tijela koje često "zapostavljamo" , ali je i njih potrebno zaštiti od sunčeva zračenja.

5. Ne zaboravite na dermatološke preglede

Redoviti dermatološki pregledi prvi su korak u stjecanju zdravih navika uz koje će uživanje u ljetnim mjesecima biti bezbrižno. dm vas poziva na besplatne dermatološke preglede u sklopu dm ženske i babybonus utrke koja će se održati na Bundeku, 13. lipnja 2015. i u sklopu dm Millenium Jumpa u Zadru, 25. srpnja 2015.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli
Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti
OD 28.4. DO 4. 5. 2024.

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Osamljene Djevice će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihova srca. Strijelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću