Obavijesti

Odigrajte kviz brzine i osvojite ulaznice za film Pepeljuga

Odigrajte kviz brzine i osvojite ulaznice za film Pepeljuga
30

Odigrajte kviz brzine i osvojite ulaznice za film Pepeljuga. Pepeljuga je igrani film temeljen na klasičnoj bajci o Pepeljugi, temeljen na animiranom remek djelu iz 1950. godine.

Naslov: Cinderella
Izvorni naslov: Pepeljuga 
Datum otvaranja: 12.3.2015.

Glume: Cate Blanchett, Lily James, Hayley Atwell, Helena Bonham Carter,Richard Madden, Stellan Skarsgård
Redatelj: Kenneth Branagh
Produkcija: Walt Disney Studios Motion Pictures

Pepeljuga je igrani film temeljen na klasičnoj bajci o Pepeljugi, temeljen na animiranom remek djelu iz 1950.

Priča o Pepeljugi prati sudbinu mlade Elle čiji se otac trgovac ponovno oženio nakon smrti njene majke. Ella prihvaća novu maćehu i njene dvije kćeri, Anastasiu i Drisellu. Nakon nenadane smrti oca, djevojka Ella ostaje prepuštena na milost i nemilost svoje nove okrutne obitelji koja ju pretvara u služavku prekrivenu pepelom, zvanu Pepeljugu. Nedugo zatim u šumi sreće stranca, svoju srodnu dušu, šarmantnog princa.

Nakon sudbonosnog susreta, kraljevstvo poziva sve djevojke na bal kako bi princ odabrao svoju buduću suprugu. Mlada Ella, unatoč svim nedaćama koje su joj zadale zle sestre i maćeha, uspijeva doći na bal. Uz pomoć čarobne kočije - bundeve i par miševa, te popularne staklene cipelice mijenja svoj život zauvijek. Ne propustite ovaj neklasični spektakl klasične Pepeljuge! Pogledajte ovaj igrani spektakl poznate priče u novom ruhu!

Zašto pogledati ovaj film?

Helena Bonham Carter kao Pepeljugina vilinska kuma, Richard Madden (Robb Stark) u ulozi princa i Cate Blanchett kao zla maćeha pod režijskom palicom Kenneth Branagh više su nego dovoljan razlog za pogledati ovu klasičnu filmsku ekranizaciju poznate bajke.

Odigrajte nagradni kviz brzine OVDJE i osvojite 2 ulaznice za film "Pepeljuga". 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"