Obavijesti

Odličan izbor tehnike uz popuste i besplatnu dostavu

Odličan izbor tehnike uz popuste i besplatnu dostavu
5

Blagdansku kupovinu obavite online i izbjegnite čekanje u trgovinama. Na Mondu vas čeka super ponuda tehnike uz popuste i besplatnu dostavu do kraja 2013. godine.

Ove godine blagdansku kupovinu obavite online iz udobnosti toplog doma i izbjegnite stres i čekanje u trgovinama. U Mondo blagdanskom katalogu naći ćete više od 400 ideja za blagdanske poklone, a ako ste u potrazi za novim laptopom, fotoaparatom, tabletom ili pametnim telefonom – Mondo ima pravu stvar za vas! Dostava je besplatna za sve artikle iz blagdanskog kataloga, a pogodnosti traju do kraja 2013. godine.

Tablet je poklon s kojim nikako nećete pogriješiti. U današnjem ubrzanom načinu života, povezanost uvijek i svugdje važnija je nego ikada prije, a ponuda tableta na Mondu omogućit će vam da posao i zabavu nosite uz sebe. Ponuda uključuje prestižne brendove s modelima za sve potrebe: Sony, Forcebook, Samsung, Prestigio, Asus... Tableti  na Mondu dostupni su već od 499,99 kn.

Ako dragu osobu želite iznenaditi pametnim telefonom koji nudi pregršt mogućnosti za duge i bezbrižne razgovore, online povezivanje i fotografiranje usputnih trenutaka – izaberite neki od modela koji su dostupni u božićnom katalogu. Sony, Samsung, Prestigio, Forcebook, Gigabyte – potražite ih već od 499,99 kn.

Laptope brendova Toshiba i Acer potražite po cijeni već od 2.499,99 kn, a torba u kojoj ćete nositi svoje prijenosno računalo dostupna je po cijeni od povoljnih 99,99 kn.

Kako biste zabilježili sve tople i drage trenutke s obitelji i prijateljima, neophodan je kvalitetan fotoaparat. Kompaktne i DSLR Nikon fotoaparate koji će probuditi kreativca u vama na Mondu naručite već od 499,99 kn.

Za božićne i novogodišnje filmove koji su na programu ove zime izaberite LG pametne televizore koji će vam pružiti jedinstveno vizualno iskustvo uz jednostavan pristup neograničenim internetskim sadržajima. Vrhunska kvaliteta, kristalno bistra slika, atraktivan dizajn i prihvatljiva cijena glavne su značajke LG Smart televizora. Na Mondu ćete ih naći po cijeni već od 2.499,99 kn.

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je
VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.