Obavijesti

OPĆI UVJETI KORIŠTENJA SMS TESTA

24sata digital d.o.o.

1. Definicije
SMS test je igra u kojoj čitatelji preko mobilnog telefona odgovaraju na pitanja slanjem SMS poruke s točnim odgovorom. Čitatelj koji najbrže na sva postavljena pitanja točno odgovori dobitnik je nagrade.
Davatelj usluge SMS testa je sukladno ovim uvjetima 24sata digital d.o.o. sa svojim ugovornim partnerom Moj Telekom d.o.o.
Opća pravila i uvjeti poslovanja za upotrebu usluga digitalne, mobilne, javne, telekomunikacijske mreže, telekomunikacijskih usluga T-mobile-a, Vip net-a i Tele2 upotrebljavaju se prilikom korištenja mobilnih usluga smisleno, ukoliko nije drukčije određeno ovim uvjetima.
Korisnik SMS testa može biti svaka fizička ili pravna osoba koja prihvaća opća pravila i uvjete.
SMS poruka (Short Message Service) je usluga mobilnog operatera koja omogućava razmjenu kratkih tekstovnih poruka preko mobilne mreže.

2. Pravila i uvjeti upotrebe
Pravila i uvjeti sudjelovanja

U SMS testu mogu sudjelovati svi prepaid i postpaid korisnici mreža VIPnet, T-mobile i Tele2 čiji mobilni telefon tehnološki podržava odabranu uslugu, određenu ponudom mobilnog operatera.
Slanjem SMS poruke s ključnom riječi TEST START na broj 66024 započinje se s igranjem testa. U slučajevima organizacije više testova u isto vrijeme, ključna riječ može biti drugačija.
Nakon poslane poruke odmah stiže prvo pitanje s ponuđenim odgovorima, a svi odgovori šalju se u formatu TEST slovo ispred odgovora(npr. TEST A) na broj 66024. U slučaju točnog odgovora čitatelju stiže novo pitanje.
U slučaju netočnog odgovora na bilo koje pitanje, čitatelju može ponovno započeti SMS test slanjem poruke TEST START na 66024.

Čitatelj koji najbrže na sva postavljena pitanja točno odgovori pobjednik je u SMS testu i dobitnik je nagrade. Vrijeme se računa od trenutka početka igre slanjem SMS poruke TEST START do trenutka završetka igre, odnosno slanja zadnjeg točnog odgovora.
Za upute za igranje testa korisnik može poslati SMS  s ključnom riječi UPUTA na 66024.
Za provjeru rezultata može poslati SMS s ključnom riječi PROVJERA na 66024.
Isiti igrač (ista osoba i/ili broj mobitela) mogu biti dobitnici SMS testa samo jednom u 6 mjeseci.
Davatelj usluge može prema vlastitoj odluci isključiti korisnika, ukoliko smatra da dotični ne poštuje obaveze koje proizlaze iz navedenih pravila i uvjeta.
Zaposlenici u firmama davateljima usluge - 24sata digital d.o.o., Moj telekom d.o.o. te zaposlenici u firmi naručitelja testa, ne smiju sudjelovati u SMS testu.

Pravila ponašanja
Korisnik usluga se pri korištenju mobilnih usluga obvezuje da:
·    uslugu neće koristiti s namjerom objavljivanja ili promidžbe bilo kakvog sadržaja koji je u suprotnosti s važećim zakonodavstvom i/ili javnim redom i moralom.
·    usluge neće koristiti u komercijalne, nelegalne ili druge svrhe koje nisu određene općim pravilima i uvjetima.
·    neće distribuirati autorsko zaštićene sadržaje ili sadržaje koje su u vlasništvu drugih pravnih ili fizičkih osoba.
·    neće upotrebljavati računalne kodove, štetne programe ili ostalo što može štetiti ili onesposobiti uslugu, ponudu usluge te programsku i strojnu opremu davatelja kanala te ostalih telekomunikacijskih naprava.
·    neće pokušati pribavljati, sakupljati i/ili pohranjivati osobne podatke drugih korisnika.
Ukoliko korisnik krši jedno ili više pravila davatelja usluga zadržava pravo da ga trajno isključi iz sustava.
Ukoliko korisnik svojim ponašanjem davatelju usluga, davatelju kanala ili nekom korisniku mobilnih usluga prouzroči štetu, za istu će u cijelosti biti materijalno i kazneno odgovoran.

Starost i odgovornost
Za korištenje SMS testa nema starosnih ograničenja ukoliko nije drukčije određeno za posebne servise, u općim pravilima i uvjetima davatelja usluga ili opisu usluge/servisa.

Naplata usluga
U SMS testu sve se poruke šalju na SMS broj 66024. Cijena svake poruke je 3,66kn (uključen PDV).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...
ISPRIČAO NAJBIZARNIJA ISKUSTVA

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...

Rad u trgovini seksualnih igračaka natjerao ga je da se susretne s vrlo 'ludim' situacijama i mušterijama, pa se tako susreo i s jednom vrlo riskantnom ponudom za brak
Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...